The Work of Byron Katie

Uge 32   lørdag den 1/8 2020 - lørdag den 8/8 2020

The Work handler om at finde og sætte spørgsmålstegn ved tanker der giver stress og lidelse. Ved hjælp af 4 grundlæggende spørgsmål og omvendinger opnås frihed og følelsen af at ”komme hjem”. Vi vil arbejde i en atmosfære af nænsom ærlighed. Du vil lære at bruge The Work på egen hånd eller med en makker.

The Work of Byron Katie

The Work kan lære os at finde det guld, der er gemt i problemer og ubehageligheder; fra de små dagligdags irritationer til eksistentielle kriser.
The Work blev til, da Byron Katie i en gennemgribende livsforandrende oplevelse forstod, at den virkelighed, vi oplever, er formet af vores tanker.
Vi har alle sammen tanker der stresser os. Tanker der får os til at skamme os, være bekymrede, vrede, fortravlede og bange. Vi godt kan tro, at vi er hævet over fordømmelser, had, hævn, misundelse og selvmedlidenhed, men når vi undersøger ærligt, så har vi også de tanker. Vi prøver måske at gemme dem af vejen eller retfærdiggøre dem, men tankerne er der alligevel, og de begrænser os og gør det svært for os at finde den indre fred, som vi dybest inde ønsker.
Det er disse stressende tanker som The Work tager afsæt i. Tanker som ”Han kan ikke lide mig” – ”Jeg gjorde det forkerte” –  ”Mit liv bliver aldrig til noget” – ”Hun snakker for meget” – ”Jeg har brug at xxxx siger undskyld” ……osv.
The Work er en enkel og utrolig powerfuld metode til at undersøge disse tanker. Resultatet er åbenhed, fleksibilitet, frihed, handlekraft, indre ro og et åbent hjerte – vi kan komme tilbage til os selv. Det giver indsigter og frisættelse på mange niveauer, hvor følelser, krop og relationer er involveret.
Når vi arbejder med The Work, så styrer vi selv processen. Der er ingen der pådutter os noget. Det er vores egen frihed vi finder.
Det foregår i en nænsom, ærlig og åben atmosfære med fuld respekt for den enkeltes unikke jeg.

Metoden er at svare på 4 grundlæggende spørgsmål og en række sproglige omvendinger – fra et fordybet ikke-mentalt sted.
The Work er ikke positiv tænkning; vi forsøger ikke at overbevise os selv om at vi skal tro og mene noget andet end det vi gør. Derimod åbnes bevidstheden for alternative perspektiver, og dét giver mere frihed. Bevidstheden om dét der gør ondt får os til at vælge en mindre smertefuld retning.
Alle som har interesse for at lære sig selv at kende, kan bruge The Work, og det er et redskab som man – med lidt træning – kan have med sig og bruge i utallige situationer.
I Workshoppen vil man få en grundlæggende og gradvis indføring i metoden. Vi kommer til at arbejde med de 4 spørgsmål og omvendinger på forskellig måde og i forskellige temaer og settings – i par, små grupper, stor gruppe og solo. Du får mulighed for at dykke ned i frustrerende emner og relationer fra dit eget liv.
Du er velkommen, uanset hvor meget eller lidt kendskab eller erfaring du har med The Work.

Har du børn med på lejren, er det op til dig at vurdere, om dine børn kan være til stede under workshops. Store børn og unge kan arbejde med, hvis de selv har interesse.

Pris: Voksne 1085,- Unge 805,- Børn 630,-

Klik HER til uge 32’s Facebook-gruppe

Igangsættere: Anna Franciere, anna@franciere.dk , tlf. 23397757

Regnskabsfører: Stig Bentsen

Madigangsætter: Jane Lundsgaard