Thai-yogamassage og 5Rytmer dans

Uge 28   lørdag den 4/7 2020 - lørdag den 11/7 2020

Thai-yoga-massage eller klassisk-yoga-massage, også kaldet ”The Sacred Dance”, er en kombination af blide og dybe stræk og tryk langs med medianbanerne (”sen-lines”) på kroppen, med hænder, underarme, knæ og fødder. Der arbejdes med henblik på i samarbejde med modtagernes åndedræt at give en massage, hvor modtageren kan give slip på spændinger i kroppen og få energien til at flyde frit. Massage-giveren samarbejder med massage-modtageren i at individualisere massagen (mere eller mindre tryk og så videre).

Du vil blive guidet til at give og modtage en mindful, behagelig helkrops-massage og til at opnå korrekt holdning og positionering i forskellige stillinger med fokus på forskellige kropsdele (liggende på ryggen, på maven, på siden, eller siddende, ansigtsmassage, fodmassage og håndmassage).

De 5 rytmer er en kreativ og fri danse-praksis og bevægelsesmeditation, der hverken kræver erfaring eller bestemte trin. Du kommer som du er, uanset alder, højde eller drøjde.
Igennem de 5 rytmer flowing – staccato – chaos – lyrical – stillness® udforsker vi hver for sig og sammen, hvad der rører sig i os. Vi sætter det, der rører sig i bevægelse og giver det udtryk, danser det, sveder det og lander derved dybt i kroppen og i nu´et.

Jeg guider processen og bruger alsidig musik til at understøtte det der sker.
Det er en levende og forvandlende danse-proces, der inviterer til at skabe en kærlig kontakt med dig selv og med dem omkring dig. Du får mulighed for at komme ud af fastlåste mønstre (stase) og ind i  flow og frihed (ekstase). – Det er groundende, sjovt, vildt, medfølende og inderligt.

Pris: Voksne 1085,- Unge 805,- Børn 630,-

Klik HER til uge 28’s Facebook-gruppe


Igangsætter : Thai-Yogamassage - Akiko Nielsen
aki.tune.in(æ)gmail.com

Igangsætter : 5Rytmer Dans - Laila Nissen
kontakt(æ)LailaNissen.dk

Madigangsættere : Marcus Lemser og Rici
mle91(æ)protonmail.com

Ugeregnskabsfører : Jan Lemser
janlemser(æ)gmail.com
telefon: 41560271