Yoga og meditation + Nedtagning af lejren

Uge 33   lørdag den 8/8 2020 - lørdag den 15/8 2020

Igangsætter: En meget kompetent overraskelse
Regnskabsfører: Chalina Liv Jensen – Shawarta@gmail.com
Madigangsætter: Steen, 28 58 19 45
Nedtagningskoordinator: Jens Peder, a.jensp@gmail.com
Omkring nedtagning af lejren
Vi har i år valgt at belønne deltagere på opsætnings- og nedtagningsugerne.
Ugerne er bygget lidt forskelligt op.
I nedtagningsugen (som i år ligger i uge 33) vil der være et tema sideløbende med nedtagning af lejren. Som deltager køber man ligeledes billet til nedsat pris, som hidtil. Nedtagning lægges så tæt op ad ugens afslutning som muligt, formentlig først fra onsdag. Af samme grund er tilbagebetalingen denne uge lidt anderledes.
Her tæller det at man får 300 kr. tilbage, hvis man bliver til om fredagen og hjælper med nedtagning. Bliver man til lørdag og hjælper til, får man 600 kr. tilbage af billetprisen.
Det er vores ønske at gøre ugerne så attraktive som muligt, så vi kan få flere deltagere end de foregående år. Samt at vi også undgår at nedtagningen griber ind i de øvrige uger.
Alle kan deltage i nedtagningen. Man behøver ikke at være stor og stærk, da der også er mange lette opgaver. Desuden skal der jo også laves mad, vaskes op osv.
Vi håber I vil tage godt imod vores initiativ og at vi ses på Drejø til sommer 🙂 Ølejr hilsner fra Øgruppen
Ugens tema:
Dagene byder på fysiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser, mindfulness og meditationsteknikker. Om aftenen er der evt. chanting, sang og lejrbål, kombineret med det enkle, naturlige ølejr udeliv, kalder det noget frem i os, som det moderne menneske er ved at glemme.
Pris: Voksne 685,- Unge 565,- Børn 630,- (som jo i store træk tilbagebetales)
Klik HER til Ticketmaster for at købe billet til ugen
Klik HER til uge 33’s Facebook-gruppe