Græsrodsgården

Ø-lejr med fast tag

Græsrodsgården – samvær du ikke vil hjem fra

Græsrodsgårdens ølejr foregår på Græsrodsgården, der til hverdag er et kreativt fritidskollektiv. Hver sommer forvandles Græsrodsgården til også at være en moderne ølejr med moderne komfort.

Græsrodsgården giver den perfekte ramme om hyggeligt samvær i en afslappet atmosfære indendørs som udendørs. Fx i hængekøjen imens du har udsigt over søen, ved fællessang omkring bålstedet, i svedehytten eller aftensmad i den gamle have under blodbøgen.

 

 

 

 

Er vejret ikke til det har vi mulighed for at hygge os indenfor i pejsestuen eller i salen.

 

 

 

 

Græsrodsgården er ølejren med almindelige toiletter, moderne køkken og varmt bad. Har du mere lyst til at bade i naturen, har du rig mulighed for det fra den lokale badebro i søen eller på ture til den nærliggende sandstrand.

 

 

 

 

På Græsrodsgårdens ølejr har du den unikke mulighed, at du kan vælge imellem at sove inde i fælles sovesale eller udendørs under æbletræerne i dit eget telt.

 

 

 

 

Ølejren ligger højt med udsigt til to søer hvor du har mulighed for at synge solen ned og opleve lyse nætter fra lejren.

 

 

 

 

 

Kom og bliv en del af et levende fællesskab med vedkommende samvær og få oplevelser for livet. Vi glæder os til at have dig med og til at lære dig at kende.

 

 

 

 

 

Sæson 2020:

For at reducere sandsynligheden for at du bliver smittet med corona-virus har vi indført en række forventninger til dig som deltager i 2020:
  1. Hvis du som deltager har symptomer indenfor 48 timer før ølejrens start vil vi gerne at du ikke deltage på ølejren før symptomerne har været ophørt i mindst 48 timer. Du er velkommen til at få refundere din billet i den situation. Kontakt Jeanette Kjøller, mobil: 53 56 55 75.
  2. Som deltager opfordres du til at lade dig teste gratis på hospitalet for aktuel corona-smitte, ca. 4-5 dage inden lejren begynder. Da det tager op til 3 dage at få svar kan du på den måde nå at få svar inden du tager af sted. Årsagen til denne opfordring er, at inkubationstiden (den tid der går fra du kan være smittet til du oplever de første symptomer på Corona-virus kan vare op til 12 dage. På den måde er du med testen med til at minimere sandsynligheden for at du eller nogen af de andre bliver smittet under ølejren. Der kan også være nogen på din ølejr uge, som er i risikogruppen og derfor har brug for ekstra hensyn fra dig, end de normale udmeldte forholdsregler. Også derfor er det vigtigt at du lader dig test i dagene inden din ølejr.
  3. Hvis du som deltager får symptomer under dit ophold på ølejren, vil vi hjælpe dig med at holde dig isoleret og blive sendt til læge/hjem. I denne situation vil vi refundere din billet for de berørte dage.
  4. I fællesskab med de andre deltagere på din uge, skal vi etablere et corona-rengørings-hold, der mindst 1 og helst 3 gange om dagen afvasker alle steder hvor vi som deltagere ofte berører (alle knapper, håndtag, kroge, haner, bordkanter, dørkarme, overflader, stolesæder/rygge, bordkanter mm) med sæbe, i alle rum.
  5. Vi opstiller (85% vol.) ved alle toiletter, badeværelse, håndvaske, køkken og igangætnings/undervisnings-sal.
  6. Vi har indkøbt flergangs-visirer til når du modtager og giver massage og indgår i nærværsøvelser mm. desuden har vi indkøbt engangs-masker og -handsker til når du er med til at forberede mad til os alle.
  7. Vi glæder os til at se dig 🙂

 

Praktisk Hvis ikke andet står i beskrivelsen af den enkelte uge, gælder dette;

Ankomst Lørdag kl. 14.00 står vi klar til at tage imod dig med åbne arme – med kram og nylavet kaffe.

Afrejse Lørdag kl. 12.00.

Adresse Græsrodsgården, Bregningevej 6, Bregninge, 4393 Eskebjerg.

Find vej Du kan finde rejsevejledning og yderligere information på www.graesrodsgaarden.dk eller www.rejseplanen.dk Offentlig transport kører lige til døren.

Billetter På Græsrodsgårdens ølejr uger kan du tilmelde dig hele uger (lørdag til lørdag). Enkelte uger kan være forkortet eller forlænget med en dag.

Lejrtelefon fastnet til kontoret: 59 29 15 27.
Græsrodsgårdens hjemmeside: www.graesrodsgaarden.dk

Kontakt til Græsrodsgården og Ølejrens planlægningsgruppe: Jeanette Kjøller, mobil: 53 56 55 75.

Fællesskab Siden ølejrenes oprettelse i 1971 har formålet været at skabe rammerne for meningsfulde ferier for alle. For at så mange som muligt kan deltage, søger vi at holde billetprisen så lav som muligt. Det gør vi bl.a. ved at igangsætterne arbejder gratis og at vi i fællesskab deles om de praktiske gøremål som indkøb, madlavning, oprydning og småreparationer mm. på lejren. De fælles opgaver giver os rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende på nye måder.

 

 

Lejradresse
Græsrodsgården Bregningevej 6
Bregninge 4393 Eskebjerg
Lejrtelefon: 59 29 15 27
Kontakt
Kontaktperson: Joachim Palvig
Spørgsmål om de enkelte uger stilles til ugens kontaktpersoner

Hjemmeside for Græsrodsgården ølejr
Oplysninger om Græsrodsgården
Flere oplysninger om Græsrodsgården
Rutevejledning

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background