Lev dit liv fuldt ud - balancer din krop og psyke

Uge 27   fredag den 26/6 2020 - den 04.07.2020
Chakradans, chakrahealingmassage og familiekonstellationer

Drømmer du om at leve dit liv fuldt ud? Styrke din erfaring med dine energicentre og balancere din krop og psyke?

Kroppens psykiske energi

En væsentlig del af kroppens psykiske energi strømmer gennem kroppens energicentre, chakraene. De enkelte chakra er relateret til bestemte dele af din krops og psykes balance. Chakraene er derfor essentielle for din personlige udvikling samt dine tanke- og følemønstre generelt. Kommer dit chakra ud af balance, idet det enten bliver for åbent, lukket eller ikke udvikles, vil det afspejles i en tilsvarende psykiske ubalance i dit sind. Dine chakra har derfor helt afgørende betydning for dine evner til at leve dit liv fuldt ud.

Chakra Gennem Chakra-massage, Chakra-meditation, Chakra-healing, Chakra-sang og Chakra-dans lægger vi vægt på at du opnår din helt egen oplevelse med dine chakra samt hvad en større balance i og imellem dine chakra vil betyde for dig personligt.

Hver dag arbejder vi med ét specifikt chakra ad gangen. Det er vigtigt at du deltager i hele forløbet for at komme igennem alle dine primære chakra. Ved at skabe forbindelsen mellem meditation, stemme, healingmassage, bevægelse og familiekonstellationer øger du din evne til at tolke hvad din krop og sjæl forsøger at kommunikere til dig.

Chakra-massage kombinerer healing, massage og chakra. Chakramassage udgør et unikt redskab til at kunne forstå sammenhængen mellem din fysiske krop, psyke og den spirituelle side af livet. En hjælp til at tolke din krops, psykes og det spirituelles subtile budskaber til dig.

 

 

 

Konstellationer anvendes til at opdage og heale årsager til ubalancer i chakraene, og i vores liv som helhed, der har sin oprindelse i din familie og kan være nedarvet igennem generationer. Familiekonstellations metoden inddrager din sjæl og familiesjæl samt de følelser og roller, som du bærer for dine familiemedlemmer. På den måde kan du opnås større forståelse om ubalancerne og give det tilbage, som er for tungt for dig at bære for andre.

 

 

 

Merit Hvis du deltager i hele igangsætningen af chakra-healingmassagen vil du kunne få merit for ‘Chakra og massage’ hos Skolen for Krop og Psykologi. Dermed kan du gå videre til fortsætterkurserne på den 1 årige uddannelse som ‘Afspændingsmassør’ hos Skolen for Krop og Psykologi‘.

Tryghed Alle øvelserne er frivillige. Høj etik og din tryghed er grundlaget for alle øvelserne. Chakra-healingmassagen foregår på madrasser på gulvet. Du kan deltage uden at have kendskab til ugens tema og metoder. Hvis du er udfordret fysisk ved chakra-healingmassage på gulvet, vil vi i begrænset omfang kunne tilbyde dig mulighed for at anvende en form for en briks. Medbring to gamle lagener og et mindre håndklæde til selve chakrahealingmassagen. Vi sørger for håndsprit.

Etik Fuld nøgenhed vil ikke forekomme i den planlagte igangsætning. Hvis vi finder at de etiske grænser for ugen bliver overskredet, forbeholder vi os retten til at afbryde vedkommendes ophold. Hvis du derimod ønsker en tryg ramme for din udviklingsrejse, hvor vi følger dig gennem hele processen, og hvor der er fælles etiske og kommunikative retningslinjer, er det den helt rigtige uge for dig.

Anbefaling Du har altid mulighed for mærke efter hvad der er vigtigt for dig at deltage i. Vi anbefaler dog, at du deltager i hele forløbet, da det er en dyb indre balancering. Vi glæder os til at møde dig og lære dig at kende.

Kontakt Du er velkommen til at kontakte os igangsættere hvis du spørgsmål til igangsætningen ligesom du er velkommen til at kontakte Ugeregnskabsfører, Jane, hvis du har spørgsmål til det praktiske.

Igangsættere:

Grete Haugen

Uddannet Familiekonstellatør, lydhealer ++. 20 år undervisnings- og terapeuterfaring i familiekonstellationer samt 30 års egenterapi.  www.innerconsult.dk 

 

Joachim Holten

Uddannet Healingmassør (RAB), Kognitiv psykoterapeut, Cand.Scient. i naturvidenskab og Studerer til psykolog ++. 12 års undervisnings- og terapeut erfaring i healingmassage samt 20 år egenterapi. https://www.facebook.com/kropogaand101/ 

 

Jane Lundsgaard

Ugeregsnskabsfører og madigangsætter. Spørgsmål til det praktiske. Spørgsmål omkring igangsætningen stilles til Grete og Joachim. Maden er 100% vegetarisk og så vidt det er muligt også økologisk. Ugen er alkoholfri.

Se mere om selve Græsrodsgården ølejren på: http://oelejr.dk/forside/graesrodsgaarden/


Kontakt person : Jane Lundsgaard
jane31lunds03(æ)gmail.com
telefon: 60514350
Kontakt person : Joachim Holten Palvig
joachim.holten.palvig(æ)gmail.com
telefon: 23201412
Kontakt person : Grete Haugen
innerconsult(æ)gmail.com
telefon: 0047 95015508


Facebook Græsrodsgården uge 27


Hjemmeside Græsrodsgården uge 27 http://oelejr.dk/forside/graesrodsgaarden/graesrodsgaarden-uge-27/

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background