Vågn op og kom tilstede - i et autentisk tantrisk møde med dig selv og andre

Uge 29   lørdag den 13/7 2019 - lørdag den 20/7 2019
Bliv en bedre ven, kæreste, kollega og tantra-partner

Drømmer du om at udvide din kropslige og mentale bevidsthed? Lytte til kroppens healende kraft? Lettere kunne mærke dine grænser i mødet med dig selv og andre? Få større bevidsthed i dine relationer til din partner, venner og familie?

Vi går på opdagelse i den Buddhistisk tantriske livspraksis gennem meditation, åndedræt, berøring, massage, bevægelse samt udvider den kropslige bevidsthed, dyrker det stille sind, åbner hjertet, giver os hen til transformationsprocessen og det bevidste nærvær.

Tantrisk nærvær begynder med dig selv. Først må du se dig selv med kærlige øjne. Hvad er dit nej lige nu og her, hvor er din grænse? Kan du give udtryk for det overfor dig selv og stå ved det i mødet med andre uden vrede eller undskyldninger, bare ærligt? Hvad er dit sande ja lige nu, hvad trænger du til i dette nu? Ført da er du nærværende og autentisk.

Tantra er vejen til at træde ind i den universale bevidsthed og indeholder bevidst vejrtrækning, koncentration på forskellige centre i kroppen, ikke dualistisk bevidsthed, visualiseringer og at betragte livet gennem hver af sanserne. Nogle øvelser, der hører under tantra, kan foregå med en partner i forening og er absolut forbundet med nydelse, men tantraens egentlige mål er at blive oplyst ved at åbne for bevidstheden. Nogle koncentrationsøvelser, med kroppen som redskab, er healingmassage og tantramassage.

Healingmassage er en blid og dybdevirkende helkropsmassage, hvor formålet er at (gen)skabe kontakten mellem krop og sind. Gennem healingmassagen lærer du at lytte til kroppens subtile udtryk, tolke dens sprog og udforske nærværets healende kraft. Hvile trygt i accept af det der sker i dig og give dig hen til transformationsprocessen. Tage på opdagelse i gemte/glemte oplevelser, der er lagret i kroppen og forløse forældede begrænsninger for at være autentiske dig.

Tantramassage er en helkropsmassage der fremmer udvidelsen af bevidstheden gennem et bevidst møde mellem to væsener. Du vil berøre de grundlæggende øvelser i de tre tantramassager under den hvide tantra: Tantrisk healingsmassage, Dynamisk tantramassage og Tantramassage. I Tantrisk healingmassage opbygges en fysisk og åndelig energiudveksling mellem giver og modtager. Under Dynamisk tantramassage bevæger giver og modtager sig som én, der fremmer evnen til kontakt og overgivelse. Under Tantramassage inddrages stabile og rytmiske åndedrætsteknikker, der fremmer det bevidste åndedræt og udvidelse af bevidstheden.

Alle øvelser er frivillige. Etik og din tryghed er grundlaget for alle øvelserne. Massagen foregår på madrasser på gulvet. Du kan deltage uden at have kendskab til ugens tema og metoder. Medbring to gamle lagener og et mindre håndklæde til selve massagen.

Etik Hvis du ønsker at anvende ugen til sexuelle møder under igangsætningen, er det ikke denne uge du skal deltage på. Fuld nøgenhed vil ikke forekomme i den planlagte igangsætning. Hvis vi finder at de etiske grænser for ugen bliver overskredet, forbeholder vi os retten til at afbryde vedkommendes ophold. Hvis du derimod ønsker en tryg ramme for din opdagelsesrejse, hvor vi følger dig gennem hele processen, og hvor der er fælles etiske og kommunikative retningslinjer, er det den helt rigtige uge for dig.

Vi anbefaler, at du deltager i hele forløbet, da det er en dyb indre udviklingsrejse. Vi glæder os til at følge dig og lære dig at kende.

Joachim Palvig

Uddannet Healingmassør (RAB), Tantra terapeut, Kognitiv Psykoterapeut, Samtaleterapeut (RAB), Hypnoterapeut (NGH), Cand.Scient. i naturvidenskab og Stud.Psych. 12 års undervisnings- og terapeut erfaring i massage, adfærdsændring og par tantra. https://www.facebook.com/kropogaand101/ 

 

Maya Viksjø 

Uddannet Psykoterapeut med speciale i angst og traumer. 10 års erfaring som Mentaltræner og Coach med speciale i motivation, mod og adfærdsændring. Meditativ praksis indenfor Tantrisk Buddhisme. www.performanceterapeuten.dk

 


Kontakt person : Ugeregnskabsfører og Madigangsætter: Jane Lundsgaard
jane31lunds03(æ)gmail.com
telefon: 60514366


Igangsætter : Joachim Palvig
joachim.holten.palvig(æ)gmail.com
telefon: 23201412
Igangsætter : Maya Viksjø
mayaviksjo(æ)yahoo.com
telefon: 42338742
Facebook Græsrodsgården uge 29

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background