Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/oelejr.dk/public_html/wp-content/plugins/oelejr/oelejr.php on line 195

5 rytmer dans for alle

Uge 31   lørdag den 27/7 2019 - lørdag den 3/8 2019

5Rytmer for alle der elsker at danse – for børn og voksne i alle aldre – en alkoholfri uge

Elsker du at danse, at bevæge dig på tusind måder, alene og sammen med andre, at udforske den frie dans og bevægelse, legende og nysgerrigt, børns dans – voksnes dans og mødet mellem dem, så er denne ølejr for dig og for jer.

Med udgangspunkt i rytmerne, flow, staccato, kaos, lyrisk og stilhed, vil børn og voksne danse og udforske rytmerne på dansegulvet, i naturen, i kreativiteten, i kropsligheden og sammen skabe universer til forståelse af os selv og hinanden.

Vi ønsker at skabe en ølejr, hvor vi sammen uanset alder skaber rum for nye måder at forstå og udfolde os selv og hinanden på og vi bruger de 5Rytmer som det landkort, der skal guide os igennem ugen.

Igennem flow vil vi danse og lege med vores forhold til kroppen og naturen, vores jordforbindelse og balancer. Hvordan vi mærker andre og os selv, samt den kraft og blødhed der ligger i at være med alt det, som er.

I staccato danser vi kroppens styrke og hjertets følelser, den ild som nærer vores kreativitet og udfoldelse, vores ja og nej til livet og i hverdagen. Danser med alt det, vi elsker og hvordan vi kan udfolde det og vise det til andre.

Igennem kaos danser vi med alle de modsatrettede elementer indeni, der hvor det er svært at beslutte sig, fordi vi vil det hele eller ingenting. Vi får det til at smelte og opløses, så vi kan være med det, som trækker os i forskellige retninger. Kan stå midt i kaos, i det vilde og alligevel mærke vores ro.

Igennem lyrisk danser vi med og skaber forandringer. Vi fejrer hinanden og glæden i livet. Hvad skal vi fejre i dag og hvordan kan glæden boble? Ser hinanden, lytter til hinanden, forstår hinanden – viser os selv, som dem vi er indeni.

Igennem stilhed danser vi langsomt, og mærker stilheden indeni, i naturen, i natten og lyset. Hvordan er det at være sammen uden at snakke, uden at have travlt, uden at skulle noget – bare være med hinanden i stilhedens ro.

Dagene og ugen har en struktur, hvor vi alle byder ind til fællesskabet. Vi forventer, at alle deltager i ugens opbygning og aktiviteter. Vi har en tiltro til at både børn og voksne kan lære af hinanden og give det der skal til, for at vi alle sammen får en skøn uge.

Ugen er planlagt som en samlet uge, så det er en forudsætning, for at tilmelde sig, at du kan deltage hele ugen fra lørdag til lørdag.

Igangsættere:
Igangsætter: Birgitte Rasmussen, certificeret 5rytmelærer hos Gabrielle Roth, 2008. Se mere på www.dans5rytmer.dk
Ugeregnskabsfører: Jeanette Kjøller M: 53565575

 

Kærlig hilsen Birgitte

Birgitte Rasmussen
www.dans5rytmer.dk


Kontakt person : Jeanette Kjøller telefon: 53565575


Igangsætter : Birgitte Rasmussen email: www.dans5rytmer.dk
Facebook Græsrodsgården uge 31


Hjemmeside Græsrodsgården uge 31 http://www.dans5rytmer.dk