Healingmassage

Uge 33   lørdag den 11/8 2018 - fredag den 17/8 2018

Drømmer du om at opnå større kropskontakt? Lettere kunne mærke dine grænser i mødet med dig selv og andre? Få redskaber til at mestre stress? Forestil dig at få større nærvær i dine relationer og kunne give en blid omsorgsfuld massage til din partner, venner og familie?

Du lærer at lytte til kroppens subtile udtryk, tolke dens sprog og udforske nærværets healende kraft. Hvile trygt i accept af det der sker i dig og give dig hen til transformationsprocessen. Tage på opdagelse i gemte/glemte oplevelser, der er lagret i kroppen og forløse forældede begrænsninger for at være autentiske dig.

Vi anbefaler, at du deltager i hele forløbet, da det er en dyb indre rejse gennem hver del af din krop i løbet af ugen. Hver dag begynder med meditation og hvis vejret tillader det, foregår guidningen i naturen. Om eftermiddagen kan du tage på stranden og om aftenen kan du deltage i nærværsøvelser eller selv komme med kreative indslag. Det er helt op til dig. Vi glæder os til at følge dig på din rejse og lære dig at kende.

Healingmassage er en blid og dybdevirkende helkropsmassage hvor etik og din tryghed er grundlaget for processen. Fuld nøgenhed vil ikke forekomme under massagen. Massagen foregår på madrasser på gulvet. Medbring to gamle lagener og et lille håndklæde.

Joachim Holten Palvig

Uddannet Healingmassør (RAB) efter Sundhedsstyrelsens regler, Kognitiv Psykoterapeut, Hypnoterapeut (NGH), Tantrabehandler og cand.scient. i Naturvidenskab. 10 års undervisningserfaring i healingmassage samt individuelle samtaler.


Kontakt person : 23201412
joachim.holten.palvig(æ)gmail.com


Igangsætter : Joachim Holten Palvig
janlemser(æ)dbmail.dk

Facebook Græsrodsgården uge 33