Lyø

Covid-19 2020

Bestyrelsen i foreningen Lyø-ølejr har besluttet at der ikke bliver afholdt lejre i år på Lyø.

Begrundelserne er mange og her kommer de vægtigste:

Indtil videre er kravet, om at kun 10 personer må mødes ikke ophævet. Der er snak om, at grænsen muligvis bliver hævet til 30-50 personer, men intet er officielt endnu.

Og 30-50 personer medfører, at stort set ingen lejre kan afvikles, uden deltager begrænsning. Og i den forbindelse skal det også nævnes at der skal være 1 meter mellem folk. Hvilket er meget svært at gennemfører i forbindelse med måltiderne.

En anden årsag til at vi aflyser, er lejrens køkken (herunder fælles madlavning) og latrinære forhold. Man bør være meget opmærksom på hygiejne. Vi mener, at det bliver svært at opretholde den nødvendige hygiejne på lejren med de krav, der stilles på nuværende tidspunkt.

Desuden har vi overvejet, hvordan man kan forsvare, hvis pludselig en hel lejr har corona. Eller hvilket ry lejren vil få, hvis vi bliver dem, der spreder corona på Lyø.

Alle får deres billetter refunderet, man skal blot henvende sig til Ticketmaster. Oplys 4 sidste ciffere på det betalingskort som købet er fortaget på samt oplys ordrenummer på købet. Så bliver pengene tilbageført på det kort hvor billetterne er købt.

Bestyrelsen den 17-05-2020

For refundering:

 • Er dine billetter købt med enten betalingskort, PayPal eller Klarna via ticketmaster.dk eller Ticketmaster Danmarks Servicecenter vil billetprisen automatisk blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder. Du behøver ikke foretage dig noget.

 • Er dine billetter betalt helt eller delvist med gavekort eller MobilePay bedes du kontakte Ticketmaster Service Center på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk. Du bedes oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling samt det reg. og kontonummer du ønsker beløbet overført til.

 • Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet eller kontakte Ticketmasters Servicecenter på tlf. 7015 6565 – alle hverdage mellem kl. 10-14. Hav venligst din billet ved hånden, hvis du kontakter os.

Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.

Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

 


Lyø – Musik for alle

Lyø er en perle i det sydfynske øhav. Med sin bakkede natur, særegen og traditionsrige historie byder Lyø dig velkommen ca. 40 minutter efter, du har taget færgen fra Fåborg.
Ø-lejren ligger på den sydligste del af øen, fredeligt isoleret i en frodig natur med udsigt og direkte adgang til havet. Den byder på et fællesskab fyldt med traditioner og fornyelse.
Med emneuger i det musikalske er det ferieform, der opfordrer til musikalitet, kreativitet og afslapning. Medbring endelig akustiske instrumenter (der er ingen strøm). De forskellige musiktemaer understøttes med forskellige former for inspiration og igangsætning, men det er din aktive indsats, der er med til at skabe oplevelserne – musikalsk, medmenneskeligt og socialt.

Dansetelt

Vi har et dansetelt, et stort køkkentelt med alt udstyr til madlavning og spisning, sovetelte, badefaciliteter, sauna, bålplads, svedehytte, volleyball og andet. Det praktiske er vi fælles om. Al mad, indkøb, opvask, rengøring og andet sker kun ved fælles hjælp i en natur, som opfordrer til omtanke.

 

Glæd dig

Glæd dig til havbad, solbad, brusebad og vær med til at synge solen ned, så stjernerne stille kan stige – til nydelse for beskueren – og senere trække solen op til endnu en dag med glade toner fra den musikalske, såvel som den, der blot nyder at lytte og være til. Og slappe af, bare slappe af!

Praktisk Lejren råder over et antal fælles sovetelte på selve lejrpladsen. På den tilstødende eng har du mulighed for at slå dit eget telt op.

 

 • Lejren ligger ca. 40 minutters gang fra færgen. Du kan køre dertil i din bil, eller følges til fods med de andre deltagere, der kommer med færgen. (Pitstop ved købmanden ca. halvvejs, hvis du har lyst).
 • Har du brug for transport af bagage til lejren, kan du ringe i til regnskabsføreren (se din uge), og vi vil hjælpe med dette.
 • Husdyr og hunde (undtaget tøjbamser og sovedyr) er ikke tilladt på en ølejr.
 • Unge/børn under 18 år skal have en forælder eller værge/ansvarlig voksen over 18 år på lejren.
 • Studerende over 25 år kan ansøge Lyø-gruppen om nedsættelse af lejrdøgnsprisen mod forevisning af gyldigt studiekort.
 • Tilmelding kan ske gennem BILLETnet, eller efter aftale med de respektive ugers kontaktpersoner.
 • Købes billetten ikke på BILLETnet, er der et administrationsgebyr på 30 kr.
 • Kommer du uanmeldt, risikerer du, at der ikke er plads.
 • For at opnå kontinuitet i forhold til ugernes emner og sociale liv, kan tilmelding på lejren kun ske for mindst 3 døgn.
 • Der vil være en parkeringsafgift på 100 kr. for medbragte motorkøretøjer.
 • Har du spørgsmål vedr. de enkelte uger, skal du kontakte den pågældende uges kontaktperson.

 

Følg Lyø Ø-lejr på: www.lyoe-oelejr.dk og www.facebook.com/groups/8629475675/

Kontaktpersoner for hele lejren: Tom Mørk, tom.moerk(at)gmail.com

Lejradresse
Lyø ølejr
Lyø
5600 Faaborg
Lejrtelefon: 61 79 80 17
Kontakt
Kontaktperson: Tom Mørk 60 93 44 94
Spørgsmål om de enkelte uger stilles til ugens kontaktpersoner

Hjemmeside for Lyø ølejr
Facebookside for Lyø ølejr
Færgeplan
Oplysninger om Lyø
Rutevejledning