Skab dig

Uge 32   lørdag den 3/8 2019 - fredag den 9/8 2019
Må skaberkraften være med os

SKAB DIG-ugen kalder, så kom glad og bliv medskaber. Her er alle med til at skabe de gode oplevelser gennem leg, improvisation og mødet med hinanden. En åben invitation til hygge og kreativitet. På en solid bund af rummelighed og god mad. På en lille mark ned til vandet. På en anden måde end i hverdagen.

SKAB DIG-ugen har fokus på, at du som deltager har mulighed for at byde ind med dine ideer og aktiviteter. Vi har før skabt improvisationslege, teatersport, ordspil, rollespil, boldspil, spillopper, billedkunst, yogaspræl, musik, sang og dårlig humor. Ø-lejr handler om rum til udfoldelse og kreative bidrag er velkomne.

SKAB DIG-ugen er med årene blevet en udtalt familieuge, men alle er velkomne. Vi sigter i år på at have faste børneaktiviteter først på dagen og fællesaktiviteter senere på dagen. Og spil og hygge for de ældre, når aftentimerne er der.

Fællesskabet er i højsædet og helt nede på jorden, og det står selvfølgelig den enkelte frit for, hvor meget man ønsker at deltage i aktiviteterne. Har du noget, du vil på forhånd kunne have lyst til at byde ind med, så kontakt endelig nedenstående.

Medbring gerne musikinstrumenter, kortspil, lange spil, brætspil, udspil, andre spil, drager med haler, små kabaler, alskens tanker og måske et tatoveret anker? Splitte vores hybenbær! En hyggelig uge er klar til at blive skabt.

Må skaberkraften være med os.


Regnskabsansvarlig og indbildt traktorentusiast: : Jacob V. Nissen
jvnissen(æ)hotmail.com


Igangsætter : Jacob V. Nissen
jvnissen(æ)hotmail.com

Facebook Lyø uge 32