Yoga

Uge 27   søndag den 1/7 2018 - lørdag den 7/7 2018

Denne uge henvender sig til voksne og unge ned til ca 15 år som ønsker at bruge en uge på yoga, samvær og fællesskabet omkring madlavningen.

Jeg er i min undervisning vant til at favne blandede hold med et bredt erfaringsniveau lige fra helt nye til avancerede yogier.

Alle krævende/avancerede stillinger vil derfor blive bygget op fra bunden således at man selv kan mærke/finde/flytte sin grænse.

Yogaen vil fylde sammenlagt ca. 3 timer om dagen. Der vil være yoga fast på programmet før morgenmaden og aftensmaden.

Yogaen vil være varieret over flow, Hatha, Yin og korte meditationer på 5-15 minutter.

Morgenen vil altid starte roligt og mindfuldt med blide slowflow serier der vil blive velkendte i løbet af ugen.

Om eftermiddagen vil der være fokus på klassisk Hatha hvor vi hver dag går i dybden med en ny power/peakpose som feks Hjulet, Firefly, Eight angle pose, Flying pigeon, Påfuglen, 3 punkts hovedstand osv.

I fritiden før og efter frokost samt om aftenen kan i fællesskab arrangeres små workshops i form af yoga Nidra (guidet afspændingsyoga), ønskeyoga (specifikke stillinger), Kirtan (synge Yogiske Mantraer).

VIGTIGT!!!

Hvis du kan spille på mundharmonika, blokfløjte, guitar, flygel, kirkeorgel eller andet så tag endelig dit instrument med 🙂

Det er med vilje at jeg ikke har valgt et tætpakket fastlagt yogaprogram da der også skal være tid til samvær, gåture, svømme i havet, spille rundbold, ligge på græsset i solen(forhåbentlig), bage snobrød ved bålet og alt mulig andet vi kan finde på når fantasien får tid og plads til at udfolde sig. Undervisningen starter søndag kl. 16.

Kosten vil hovedsageligt være vegetarisk i retning af vegansk men skulle der være stemning for at grille pølser omkring bålet en aften så finder vi også ud af det.


Kontakt person : Heini Hybschmann
heini29(æ)hotmail.com


Facebook Omø uge 27