Uge 27 Familieugen

Uge 27   lørdag den 27/6 2020 - lørdag den 4/7 2020

Sjov, leg, samvær og kreativitet for hele familien

Vejlø-Ølejr i uge 27 er en familieuge med stort F!, og hele ugen er præget af god stemning. Der vil være en række aktiviteter såsom volleyball, fodboldturnering, rundbold, skattejagt, limbo og hvad en masse andre ting. Vi bruger naturen meget, så der bliver badet og gået til stranden, da sommeren selvfølgelig bliver tropisk igen i år.

Da det er en familieuge, sætter vi fokus på at lave aktiviteter for både store og små. Om torsdagen vil der f.eks. være stort pølsebord, mens der andre dage bliver lavet ballondans for barnlige sjæle. Traditionen tro vil der være bål hver aften – så find snobrødspinden frem på forhånd.

Der er både hængekøjer, trampolin, bordtennisbord, utallige spil (nogen bedre end andre) og fodboldmål i lejren. Så der er lagt op til en uge med sjov og spas! Der vil være et hold, som i starten af ugen står for at lave aktiviteter, så man er forberedt på alle de fede aktiviteter, man kan deltage i.

Så hvis du er et udemenneske, (eller ønsker at blive det ) så tag til Vejlø og få sand mellem tæerne og smil på læberne. Tag hele familien med og få en billig oplevelse for livet.

Se Vejløs hjemmeside for at få det fulde overblik.

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background