Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/oelejr.dk/public_html/wp-content/plugins/oelejr/oelejr.php on line 195

Uge 27 Familieugen

Uge 27   lørdag den 29/6 2019 - lørdag den 6/7 2019

Familieugen

Sjov, leg, samvær og kreativitet for hele familien

Vejlø-Ølejr i uge 27 er en familieuge med stort F! Hele ugen er præget af god stemning. Der vil være flere aktiviteter som volleyball, fodboldturnering, rundbold, skattejagt, limbo og hvad en masse andre ting. Vi bruger naturen meget så der bliver badet og gået til stranden, da sommeren selvfølgelig bliver tropisk igen i år. 😉

Da det er en familieuge, sætter vi fokus på at lave aktiviteter for både store og små. Om torsdagen vil der f.eks. være stort pølse bord til frokost, mens der andre dage bliver lavet ballondans for barnlige sjæle. Der vil selvfølgelig være bål hver aften traditionen tro, så find snobrødspinden frem på forhånd.

Der er både hængekøjer, trampolin, bordtennisbord, utallige spil (nogen bedre end andre) og fodbold mål i lejren. Så en uge med sjov og spas! Der vil være et hold der står for at lave aktiviteter der laver et program i starten af ugen så man er forberedt på alle de fede aktiviteter man kan deltage i.

Så hvis du er et udemenneske, (eller ønsker at blive det 😉) så tag til Vejlø og få sand mellem tæerne og smil på læberne. Tag hele familien med og få en billig oplevelse for livet.

Se Vejløs hjemmeside for at få det fulde overblik.