Uge 28 Generation Z (ca 20 - 30 år)

Uge 28   søndag den 9/7 2023 - lørdag den 15/7 2023

Lørdag d. 8/7 – Lørdag d. 15/7 2023 åbner vi dørene op for ægte råhygge, nye relationer og masser af festligheder.

Om dagen vil vi nyde stranden og dens muligheder såsom vandski, badning og kajakture; vi vil arrangere volleyball- og bordfodboldturneringer og flyde ud på vores luftmadrasser i solen; i gårdens kiosk vil vi nuppe en kold øl, mens vi sludrer om alt fra at redde verdenssituationen til om Meyer-slaget nu var 12 eller 21.

Om aftenen stabler vi et madhold på benene og dækker op til fællesspisning; vi vandrer ned og ser solnedgang; vi skruer op for petroleumslamperne, bålhyggen og røverhistorierne, mens vi spiller Hint og guitar ud til de sene nattetimer!

I løbet af ugen vil vi desuden lave større fælles aktiviteter – heriblandt brætspilsaften, temafest samt bio-night, hvor vi ser film på luftmadrasser og soveposer under åben stjernehimmel.

Selvom vi har en masse idéer til ugens indhold, er intet planlagt i et fast program, og man har derfor rig mulighed for selv at byde ind. Tanken er, at vi sammen skal lave præcis dén uge, vi ønsker os.

Alle aldre er velkomne, men som en guideline udstikker vi alligevel en aldersgruppe på ca. 20 – 30 år. Ugen er derfor ikke oplagt for mindre børn.

På siden “Alt om øen og livet i lejren” kan læse meget mere om forholdene – lige fra at vi sover i store fælles 25-mandstelte (men med eget underlag og dyne/sovepose), til at man ikke behøver at være der hele ugen (sidstnævnte er især til dem, der gerne vil have Roskildefestivallens sidste festaften med, og som derfor kommer i løbet af ølejr-ugen).

Vi glæder os til en uge med masser af oplevelser med nye, spændende mennesker.

Se billeder fra ugen på Vejlø Ølejrs hjemmeside

De bedste igangsætter-hilsener,
Jasper (+45 61 66 98 35) &
Sebastian (+45 22 34 16 15)


Kontakt person : Jasper Emil Strømgren telefon: +4561669835
Kontakt person : Sebastian Jørgensen