Uge 29 Krea & Boldspil

Uge 29   lørdag den 16/7 2022 - lørdag den 23/7 2022

Fra 2022 laver vi en ny uge 29. Temaet bliver Krea & Boldspil.

Vi skal i gang med batikfarverne og stoftryk/maling, så medbring nye eller gamle bomuldsklæder (hvide), der skal have nyt og spændende liv.  Vi skal lave lidt simpelt serigrafi. Du kan med papir og saks klippe dit helt eget placementprint.

Vi skal da også snitte. Medbring gerne selv en egnet snittekniv. Hvis du vil lave en snittekniv, som skal forberedes af Jens hjemmefra, så kontakt ham på: 41615366, så taler vi om det. Jens tager også noget læder med, så man kan lave en skede til kniven. Hvis du har andre krea-emner du vil dele med os andre, så tag det med. Vi finder nok på flere ting vi kan lave. Feks. Knytning, stenmaling og dragebygning. Vi har masser af kreating på øen.

Vi sætter selvfølgelig gang i forskellige boldspil for børn og voksne – både sammen og hver for sig.

Selvom det er en ny uge og et nyt koncept, så bevarer vi stadig lidt fra de tidligere uge 29’er. Bl.a. skal vi spille den årlige fodboldturnering; ”Vejlø Cup”, hvor gården, ølejren, og ”de lokale” spiller mod hinanden. Men husk – alle mulige andre tiltag er velkommen. Alle på ugen kan sætte gang i forskellige aktiviteter – det er på den måde vi sammen skaber en god uge! Så sæt gang i lige hvad I vil – og hvis det er noget, som andre kan deltage i, så slå det op på vores opslagstavle, med tidspunkt osv. Obs på at det på Vejlø ikke er tilladt at ”sælge ydelser” – såsom behandlinger. Kun hvis der indgår konkret materiale, kan der være tale om brugerbetaling på enkelte ting – fx knive eller t-shirts.

Vi håber også der kommer nogle sejlkyndige (med ”kørekort”), så vi kan få gang i vores speedbåd og tube!

Vi laver helt sikkert en skattejagt på et tidspunkt og mon ikke også der bliver noget optræden og lidt
hyggeguitar omkring bålet. Men som det er kendetegnet for ølejr, så er det lysten der driver værket – der er ingen tvang! Vi er også på ølejr for at dase, padle en stille tur i kano, solbade på badebroen eller stranden, gå en tur på øen og nyde den fantastiske natur, læse en god bog i teltet, drikke en øl på gården og bare nyde sommeren og ferien.

Meld jer gerne ind i vores uge 29 facebook-gruppe: Vejlø uge 29
Glem ikke også at tjekke vores facebook-gruppe: Vejlø ølejr

Sommerglade hilsner fra teamet omkring uge 29

IG: Jens Rasmussen
RF: Malene Hegnelt

Kontakt os på: 51 92 45 66 – malenehegnelt@gmail.com

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background