Uge 29 Scenen er din! (Jubilæumsuge)

Uge 29   lørdag den 17/7 2021 - lørdag den 24/7 2021

I år bliver uge 29 et stjernemix af jubilæumsaktiviteter og Scenen Er Din!

Jubilæumsugen vil tage et tilbageblik på ølejrens 50 års levetid, og vi vil se tilbage på de fantastiske minder, vejlønitterne har oplevet gennem tiderne. Der vil være jubilæumsorienteringsløb, hvor man i hold vil begive til rundt på øen til forskellige poster som alle omhandler Vejlø og Ø-lejerens historie; der vil være jubilæumsskattejagt og forhindringsbane for børn og barnlige; Hesteskoen vil blive udsmykket med “50 års jubilæumstema”; og der vil være en historisk biograf-eftermiddag efterfulgt af Vejlø Talk Show, hvor inkarnerede Vejlønitter tager ugens deltagere med på en rejse gennem Vejløs 50 år og sætter spot på de skøre, sjove og seriøse emner, der har formet ølejren til dét vi kender i dag.

Jubilæumsfesten Lørdag d. 24. Juli bliver et brag af en aften, som forhåbentligt vil gå over i Vejlø-historiebøgerne! Man kan læse meget mere om jubilæumsfesten på Vejlø Ølejrs hjemmeside! OBS! Jubilumsfesten kræver særskilt billet og er IKKE inkluderet i billetten til Jubilæumsugen.

Scenen Er Din bliver igen i år i en akustisk udgave, hvor showet vil løbe af stablen om torsdagen. Vi stiller øvelokalet op allerede om lørdagen (første dag på ugen), så vi kickstarte øvningen tidligst muligt.

Hvis du har lyst til at optræde med en sang, et stykke musik, en dans eller stand up, der er ingen begrænsninger, så har du muligheden i denne uge. Man kan stille op alene eller i grupper og igangsætterne vil hjælpe med at finde folk som kan spille med eller medvirke eller selv hjælpe til efter behov. På selve show-aftenen stiller vi en scene op med sanganlæg og lys, og deltagerne får lov til at fyre deres indslag af. Hvis du vil spille et instrument, må du meget gerne medbringe det selv, da vi ikke har mulighed for låne ud. Hvis der er opbakning, laver vi desuden et lille kor, som vil optræde under middagen på show-aftenen.

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background