Drejø uge 31 ”Living Yolates og naturritualer” og nedtagning af ølejren




  Tema: ”Living Yolates og naturritualer” og nedtagning af ølejren Beskrivelse: I denne uge har du mulighed for at deltage i Living Yolates og naturritualer samtidigt med, at vi i sidste del af ugen pakker ølejren på vinterlager, mens vi fortsætter ugens tema. “Living yolates” sammenvæver elementer fra dans, yoga, pilates og energiarbejde i et opløftende, selvkærligt og farverigt flow. Med udgangspunkt i elementerne vil vi gennem bevægelse, afspænding, naturmøder og ritualer/hekserier forbinde os til vores allesammens fælles krop; Moder Jord. Vi vil søge mod en øget oplevelse af samhørighed med os selv, hinanden og naturen. Gennem nærværende, nysgerrig sansning af alt det indeni os og alt det, der omgiver os, vil vi skabe erfaringer med naturen i kroppen og kroppen i naturen. Mette Vibe guider sanselig bevægelse med en invitation til legende at gå på opdagelse i dig selv og det fælles rum. Stinna er uddannet kropsterapeut og selvudnævnt måne-heks. I naturen finder hun inspiration til at forstå livets processer og en kærlig spejling. Tema-igangsættere: Mette Vibe Holtet Skov (23 62 12 89 - metteholtetskov@gmail.com) Stinna Jenny Christiansen (61 78 21 51 - Stinna.christiansen@gmail.com) Ugeregnskabsfører: Jan Lemser (janlemser@gmail.com) Madigangsætter: Amanda Fage Sørensen (71 72 54 07 - amandafage211@gmail.com)   Der er knyttet en Facebookgruppe til denne uge. Klik nedenstående linje for komme til gruppen: Drejø Ølejr 2023 uge 31 - ”Living Yolates og naturritualer” og nedtagning | Facebook 
  Denne uge er til reduceret pris da det ikke er en hel uge m. aktiviteter (5 dage), og der forekommer afslag i pris ifm. hjælp til nedtagning. følgende priser er gældende:
Pris: Voksne 825,- Unge 600,- Børn 475,- (+25 kr gebyr pr. billet)
 
Køb plads ved at klikke HER
 
OBS !!!
Følgende priser er gældende for unge og voksne ifm. selve nedtagningen af ølejren:
Deltagerne som bliver til fredag kl. 16 og hjælper med nedtagning ,
får hhv. 300 kr. (unge) og 400 kr. (voksne) tilbage af billetprisen.

Deltagerne som bliver til lørdag kl. 16 og hjælper med nedtagning , får hhv. 600 kr. (unge) og 825 kr. (voksne) tilbage af billetprisen.