Lejr med leg (Familieuge)

Uge 30   lørdag den 22/7 2023 - lørdag den 29/7 2023

uge 30 (22/7 – 29/7)

Tema: Lejr med leg (Familie-uge)

Beskrivelse:
Sammen skaber vi en fantastisk uge for børn, unge og voksne – med alt hvad det indebærer af strand, bål, natløb, brætspil, yoga, rundbold, traktortur, tømmerflåde, krabbesafari og hygge med nye og gamle venner.
Medbring meget gerne musikinstrumenter, snitteknive, hæklegarn, spil, tegnegrej og andre påfund, som bidrager til det gode fællesskab på lejren. Eller kom blot nyd og stilheden, himlen, havet, fællesskabet og duften af god tid.
OBS !
Ølejrens fællesarealer holder vi fri for mobiler, computer og andre elektroniske devices.
Børnepasningsordning er ikke en del af vores koncept. Det betyder, at der tages ansvar for egne børn – hermed også at de ældre børn deltager i tjanserne
I ølejrens ånd bidrager alle til det praktiske på lejren, således vi løfter i flok. Alle voksne og børn over 10 år har tjanser, hvilke f.eks. kan være opvask i det fri eller lækker vegetarisk madlavning. En tjans varer 2-3 timer. Tjanserne fordeles løbende via en tjansetavle. Netop af hensyn til fællesskabet forventes det, at man bliver ugen ud og rejser i samlet flok lørdag, når lejren er ryddet op og klargjort til næste uges ølejr. Bestil derfor din færgebillet med det samme, da disse hurtigt bliver udsolgt.

Tema-igangsætter: Heidi Øberg (23 61 94 86 – h.oeberg@hotmail.com)

Ugeregnskabsfører: Camilla Brohus Frederiksen (23 24 36 03 – camillabrohus@gmail.com)

Madigangsætter: Rosanna Damstoft

Der er knyttet en Facebookgruppe til denne uge. Klik nedenstående linje for komme til gruppen:

Drejø Ølejr 2023 uge 30 – Lejr med leg (Familie-uge) | Facebook

Køb plads ved at klikke HER

 Pris: Voksne 1155,- Unge 840,- Børn 665,-  (+25 kr gebyr pr. billet)