Pris for deltagelse (2023)

2-14 år

15-24 år

25 og ældre

Pr. døgn

95 kr.

120 kr.

165 kr.

Pr. uge / 7 døgn

665 kr.

840 kr.

1155 kr.

+ 25 kr pr. billet i administrationsbidrag. 

Til priserne kommer 25 kr administrationsbidrag til Ølejrbevægelsen og SØB hvis billetterne er solgt på salgshjemmesiden oelejr-ferie.dk. (for billetter solgt på Ticketmaster betales de XX kroner til Ticketmaster i forbindelse med ordren)

Voksen priserne er                1180   for 7 dages uger og           1015 for 6-dages uger (incl. adm. bidrag)

Unge                                           865   for 7 dages uger og          745 for 6 dages uger (incl. adm. bidrag)

Børn                                            690   for 7 dages uger og          595 for 6 dages uger (incl. adm. bidrag)

Baby     0-1 år                                25 kr    ( adm. bidrag)

Ligesom i 2021 og 2022 skal der i 2023 skal der købes billet også til 0-1 årige. (prisen er i 2023 steget 5 kr per dag for voksne deltagere)

Prisen er inklusive kost. Der kan opkræves et mindre beløb for nogle af lejrens aktiviteter – ring og spørg på den pågældende lejr. Børn under 2 år deltager gratis. Kontakt regnskabsfører på lejren og fortæl du har et barn under 2 med.

Eneforsørger

Er du eneforsørger, skal du kun købe almindelig billet til dig selv og til de 2 ældste af dine egne børn. Såfremt du har flere end 2 børn under 18 år så skal du købe babybillet nummer 3, 4 osv. for at vi har styr på antallet.
(Eneforsørger-reglen gælder ikke for følgende ølejre: Drejø,
DVS. der gælder normal billetpris for hvert barn )

 

 

Køb via Ticketmaster  eller den ny hjemmeside:

I 2021 sælger Vejlø, Samsø og Hjerk billetter via Ticketmaster. Der tilkommer et gebyr på 15 kr på disse billetter til Ticketmaster.

Drejø,  Endelave, Græsrodsgården,  Omø, Røsnæs, Skarø sælger billetter gennem den hjemmeside oelejr-ferie.dk (følg linket på knappen, på den enkelte uge).

Gro og Lyø ølejr billeter sælges direkte, se de pågældende øers sider, for flere detaljer.

Tilmelding på ølejren efter at lejren er startet:

Når du har valgt den uge, du gerne vil deltage i, ringer du til ølejren og spørger regnskabsføreren, om der er ledige pladser på den pågældende uge. Du tilmelder dig og betaler for hele ugen eller for nogle af ugens dage hos regnskabsføreren, når du møder op på ølejren. Der kan opkræves gebyr svarende til gebyret fra Ticketmaster.

Enkelte emneugers program forudsætter dog, at du deltager hele ugen (det angives i så fald under den enkelte uge).

Kommer du uanmeldt til en udsolgt lejr, risikerer du ikke at kunne deltage, da deltagere med billet har fortrinsret.

 

Tilbagebetaling

Se: handelsbetingelserne på salgs-hjemmesiden