Røsnæs

Forvent noget mere

Vi glæde os til at se Jer

På Røsnæs er alle, som vil hygge sig, slappe af og have det rart med hinanden, velkomne.
Røsnæs er et af de mest tørre og solrige steder i Danmark. Ølejren ligger i naturskønne omgivelser mellem marker og skovklædte bakker. Der er gå-afstand til stranden og købmanden.
Lejren har sovetelte, et stort lejrkøkken, fællestelt og bålplads. Der er varmt brusebad, sauna og hottub. Feltsenge, luft- og skummadrasser kan lejes. Ring og reserver i forvejen. Vi har masser af tæpper.
Vi har volleyballnet, børnebassin, trækvogne, mange slags spil, sangbøger, farver og maling m.m. Medbring gerne musikinstrumenter og gode idéer.
Vi er sammen om det praktiske og alle giver en hånd med madlavning, opvask, oprydning mv. Vi aftaler ved aftensmaden, hvem der køber ind og laver mad næste dag. Vi spiser lækkert hver dag, fordi indkøbene er fornuftige, og vi er et fællesskab.
PS: Husdyr og egne telte må ikke medbringes.

Børnedag

Alle dage er børnedage på Røsnæs, men en af dagene i ugen plejer vi at give den en ekstra tand. I fællesskab planlægger vi sjove aktiviteter (skattejagt, eventyrlege eller hvad vi nu kan finde på) og børnevenlig mad. Ølejren stiller gerne materialer til rådighed.

Det er let at komme til Røsnæs

Fra Kalundborg kører bus 553 til Ulstrup. I Ulstrup står du af ved Brugsen, følger vejen tilbage, går mod Sønderstrand og drejer til højre ad Slettenshage. På din vej vil du møde ølejrens skilte, som vil lede dig til lejren (i alt ca. 1500 m).

Tilmelding

Tilmelding skal primært ske online, find link på de enkelte uge sider, i menuen. Men kan også ske til ugens kontaktpersoner. Tilmeld dig i god tid, da flere af ugerne hurtigt kan blive udsolgt.

 

Lejradresse
Røsnæs Ølejr
Slettenshage Ulstrup
4400 Kalundborg
Lejrtelefon: 2863 3453
Kontakt
Kontaktperson: Jannie 2680 1846
kontakt(a)golejr.dk
Spørgsmål om de enkelte uger stilles til ugens kontaktpersoner

Facebookside for Røsnæs ølejr
Oplysninger om Røsnæs
Rutevejledning