Røsnæs

Forvent noget mere

Velkommen til Røsnæs ø-lejr

På Røsnæs er alle, som vil hygge sig, slappe af og have det rart med hinanden, velkomne. Vi mødes på tværs af forskelligheder, hvilket er netop, hvad der gør Røsnæs Ø-lejr til et helt særligt sted  .
Røsnæs er et af de mest tørre og solrige steder i Danmark. Ø-lejren ligger i naturskønne omgivelser mellem marker og skovklædte bakker. Der er gå-afstand til stranden og købmanden.

Lejren har optimal kapacitet til omkring 80 lejr deltagere, antallet af gæster varierer dog meget fra uge til uge. Lejren har sovetelte, et stort lejrkøkken, fællestelt og bålplads. Der er varmt brusebad, sauna og hottub, og vi har masser af tæpper til kolde aftener rundt om bålet. Der er mulighed for at leje luft- og skummadrasser på ø-lejren, som man kan ringe og reservere i forvejen.
Vi har volleyballnet, børnebassin, trækvogne, mange slags spil, sangbøger, farver og maling m.m. Medbring gerne musikinstrumenter og gode idéer.
Vi er sammen om det praktiske og alle giver en hånd med madlavning, opvask, oprydning mv. Vi aftaler ved aftensmaden, hvem der køber ind og laver mad næste dag.
PS: Husdyr og egne telte må ikke medbringes.

Her kan du se lejren oppefra:
Se billede 1 herunder.

Livet på ø-lejr

Røsnæs Ø-lejr bliver skabt af de mennesker, der kommer i ugerne, altså dig og mig. Det vil sige alt kan ske, hvis du sætter dig for det, om det så er en fodboldturnering, spa-dag, stenmaling, en tur til fyret eller en hyggelig aften med guitar og skumfiduser rundt om bålet.
Hvis du er interesseret i hvordan en dag på ø-lejr kan se ud, kan du læse mere på: En dag på Røsnæs Ølejr (golejr.dk)
Eller se billeder fra øen på: Røsnæs ølejer’s Instagram konto

Børnedag

Alle dage er børnedage på Røsnæs, men en af dagene i alle ugerne plejer vi at give den en ekstra tand. I fællesskab planlægger vi sjove aktiviteter (skattejagt, eventyrlege eller hvad vi nu kan finde på) og børnevenlig mad. Ølejren stiller gerne materialer til rådighed.

Festdag 

Det er tradition på Røsnæs Ø-lejr, at alle ugerne sluttes af med et brag. Det gøres i form af en festaften, hvor vi spiser god mad og råhygger. Hvad det præcis vil sige definerer de forskellige uger selv, men vi garanterer det bliver en fest! 

Citater fra enkelte deltagere igennem årene.

“Ølejr er som en kæmpe grillfest med 100 af dine nærmeste venner.”
– Mikael
På ø-lejr er der altid en ven eller flere at lege med, uanset om man er barn eller voksen.
– Jannie
Det bedste ved ø-lejr er at der er mange at lege med
– Victoria 6 år
Det er ikke rigtig sommer før vi har været på ølejr.
– William 14 år og Charlie 10 år
For mig er ø-lejren et pusterum, hvor alle er velkomne. Et sted hvor fællesskab og det at løfte i flok, er nøglen til succes for en god lejr for alle.
Ø-lejr giver mulighed for ro, afslapning, samvær og hygge på tværs af alle aldre.
– Simone 30 år

Det er let at komme til Røsnæs

Fra Kalundborg kører bus 553 til Ulstrup. I Ulstrup står du af ved Brugsen, følger vejen tilbage, går mod Sønderstrand og drejer til højre ad Slettenshage. På din vej vil du møde ø-lejrens skilte, som vil lede dig til lejren (i alt ca. 1500 m).

Når du ankommer til lejren

Når du kommer til lejren, vil du blive mødt af en af de uge ansvarlige. De vil vise dig rundt, og fortælle om ugens gang, ting der er rare at vide, og sørge for at du finder dig godt til rette.
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til de uge ansvarlige, som står i bunden af hver af de respektive ugers sider.

Tilmelding

Tilmelding skal primært ske online, find link på de enkelte uge sider, i menuen. Men tilmelding kan også ske ved at tage kontakt til ugens kontaktpersoner. Tilmeld dig i god tid, da flere af ugerne hurtigt kan blive udsolgt.

Lejradresse
Røsnæs Ølejr
Slettenshage Ulstrup
4400 Kalundborg
Kontakt
Kontaktperson: Jannie 2680 1846
kontakt(a)golejr.dk
Spørgsmål om de enkelte uger stilles til ugens kontaktpersoner

Facebookside for Røsnæs ølejr
Oplysninger om Røsnæs
Rutevejledning