Skarø

Højt til himmelen og Dus med de lokale

Øen i det sydfynske øhav, en halv times sejlads fra Svendborg – med sydfynsk idyl, stråtækte huse og gårde, gadekær, markveje, vilde harer og rigt fugleliv.

Der har været ølejr på Skarø i over 40 år, så vi er dus med de lokale og meget velkomne.

Købmandsbutikken er lukket, men øens is-cafe, der bl.a. sælger is, slik og kaffe holder åbent. Lejren ligger 1 km fra Skarø by, ud til vandet med fantastisk udsigt over det sydfynske øhav.

Det er i høj grad den aktive deltager, der er med til at skabe et godt og aktivt miljø på ugen. Der kører få biler på øen, så selv små børn kan færdes sikkert. Medbring gerne cykler. Tager du bilen med, er der mulighed for parkering et par hundrede meter fra lejren.

Det er også muligt at parkere gratis, rundt omkring i Svendborg.

Lejren er indrettet med fælles sovetelte, et køkkentelt, et aktivitetstelt og et toilet & toilette hus. Der er plads til dit eget telt, men på et begrænset areal, så spørg kontaktpersonen på din uge, om der er flere teltpladser. Selve lejrpladsen kan godt være lidt ujævn, derfor er et godt soveunderlag at foretrække, samt sovepose/dyne og evt. nogle varme tæpper.

Lejrpladsen er primitiv. Vi har ikke strøm, men fine flagermuslygter, og gas til madlavning, køleskabe og varmt vand. Vi har ikke træk-og-slip, men muldtoiletter – og den fineste udsigt fra indgangen til toilethuset og fra bruseren.

På Skarø havn findes vaskemaskine, tørretumbler og varmt bad (alle med Dankort betaling)

 

Der er ikke dankort automat på øen, så medbring kontanter og suppler med mobilepay. Se Skarø beboerforening for mere info.

Husk at reservere plads på færgen i god tid, især hvis du skal have bilen med  MF Højestene

 

 

Lejradresse
Lejradresse: Skarø Ølejr
Skarø Østre Hovedvej 5700 Svendborg
Lejrtelefon: 62 22 19 69
skaroe(a)oelejr.dk
Færgeplan
Oplysninger om Skarø
Rutevejledning

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background