Hjerk

Hygge Humle og håndværk

Billetsalget 2024 startede den 23/3 -2024 kl 12 ☀️

 

Se priserne for 2024 samt praktisk info og information om refundering af billetter, nederst på siden.

 

Tag væk fra byens stress og jag og nyd en ferie i ro og mag. Sluk for mobiltelefonen, luk computeren ned, lad anlægget blive hjemme, og tag af sted på en unplugged uge i det grønne.

På Hjerk har vi samme tema sommeren igennem, ”hygge, humle og håndværk”.

Du bestemmer selv, hvordan din ferie skal være på Hjerk; det afhænger af dine egne initiativer, ideer og søvnbehov. Her er ingen lejrchef, der planlægger din dag, og underholdningen skaber vi i fællesskab.

Solnedgangen over Limfjorden er dagens højdepunkt, og aftenbålet er hele lejrens hjerte.
På Hjerk er der ingen strøm eller træk og slip, så toiletterne er primitive men har sommerens smukkeste udsigt ud over Limfjorden. Vi sover i fire fælles telte, og egne telte er ikke tilladt. Vi har madrasser, men desværre ikke til alle. Vi har dog til dem der kommer med offentlig transport. På lejren findes desuden et køkken telt med gas, nørkle telt, materiale telt, og et åbent skur med bad, håndvask og grov køkken med vand. Lejrpladsen har vi indrettet, så vi bruger de muligheder, naturen giver os, f.eks. opbevarer vi maden i jordkælderen.

Under stjernerne bliver der sunget og fortalt historier ved bålet, her opleves fællesskabet, mens børnene falder i søvn under åben himmel. Om natten holder vi varmen omkring bålet, til solen igen står op kun afbrudt af en tur i svedehytte for de modige. Det er også her humlen ofte nydes, og musikinstrumenter er meget velkommen. Drikkevarer køber vi sammen til lejren, og betaler efter forbrug.

Håndværket er baseret på gode gamle håndværkstraditioner. I lejrens store nørkletelt finder du materialer og værktøj, der giver dig mulighed for at støbe smykker i sølv, bronze og tin, lave konge- og dronningekæder. Karte og spinde, skære figurer eller smykker i fedtsten, brænde i mile, smede en kniv. Er du mere til læder, kan du lave pung, bælter m.m. I nogle uger kan du flette pil. Kan du selv, er det bare at gå i gang, men ellers er der næsten altid en der kan hjælpe dig. Aktiviteter og muligheder varier fra uge til uge, alt efter resurser og lyst.

Husk lidt kontanter til materialer.

Du kan også lave ingenting. Ligge på tømmerflåden og lade døgnets timer flyde sammen, alt imens satellitterne parrer sig på nattehimlen, og nat igen bliver til dag. Området er rigt på sjældne planter og forsteninger, som man kan finde på en vandretur langs fjorden. Stranden er stenet, men vi har en tømmerflåde, som er god at bade fra, og til de mindre børn kan vi bygge soppebassinet på legepladsen. Det anbefales at bruge badesko i fjorden.

Så på Hjerk er det op til dig hvordan ugen bliver. Lejren står klar, men alt det, der skal til for at en uge bliver god, kommer deltagerne selv med. De praktiske opgaver løser vi sammen, og uden megen planlægning lykkes det altid at få mad på bordet og få opvasken klaret.
Vil du vide mere om Hjerk, kan du ringe til kontakt telefonen 30 91 73 85 eller send en mail til hjerkoelejr@gmail.com

Har du ikke mulighed for at være på Hjerk en hel uge, er det bedst, at du kommer i den første del af ugen. Så kommer du bedst med i ugens fællesskab, bemærk at uge 28, 29 og 30 kun sælges som hele uger.  Ring til kontakt telefonen på 3091 7385, hvis du ønsker at høre mere. Hvis din ønskede uge er udsolgt på ticketmaster, kan du også ringe på 3091 7385 og høre om der er plads.

På Hjerk har også små uger deres egen charme, og selv mindre uger gennemførers. Vi oplever ugerne midt på sommeren ofte bliver fyldt op.
Deltagerantal: Max 60 deltager. Børn under 16 kun ifølge med voksen.
Ved særlige forhold kan der gives nedslag i prisen. Ring til kontaktpersonen og få oplyst hvordan du kan søge om nedslag.
Kontakttelefon: 30 91 73 85

Transport til lejren:
Du kan ankomme til lejren fra kl. 12.00. Det er vigtigt ikke at komme før, da ugen før skal have tid til at slutte i deres tempo.
Med offentlig transport:
Du skal tage til Skive, og derfra tager du en rutebil Roslev , ca 10 km fra lejren. Du kan ringe til lejren, og høre, om der er nogen, der har mulighed for at hente dig. Hvis du giver lidt til benzinen, plejer det ikke at være et problem.
Er du i bil:
Fra Skive kører du mod Nykøbing Mors til frakørslen til højre mod rute 591.Du kører til venstre over broen og derefter ad første vej på højre hånd, Lysenvej, mod Hjerk. Efter ca. 1 km drejer du til venstre mod V. Hjerk, og fortsætter ca. 5 km, til asfaltvejen stopper. Der drejer du til højre ad grusvejen og fortsætter, indtil du når lejren.

Priser for Hjerk 2024:

Pr. Dag

Pr. Uge

6.dags Uge (Uge 32)

Voksen. (25 år og ældre)

170 Kr

1190 Kr

1020Kr

Ung (15-24 år)

125 Kr

875 Kr

750 Kr

Barn (2-14 år)

100 Kr

700 Kr

600 Kr

Børn under 2 år.

0 Kr

0 Kr

0  Kr


Desuden opkræver Ticketmaster et gebyr ved køb.

Eneforsørger
Er du eneforsørger, skal du kun købe almindelig billet til dig selv og til de 2 ældste af dine egne børn. Såfremt du har flere end 2 børn under 18 år så skal du købe børn “under 2 år billet” til nummer 3, 4 osv. for at vi har styr på antallet.

Køb din billet
Billetsalget forgår på Ticketmaster den 2/4-23 kl 12. Se link på de forskellig ugers sider.

Husk at printe!
Husk at printe din billet når du tager på Hjerk. Vi har ingen strøm og kan derfor kun modtage billetter i papir form.

Tilbagebetalings regler for Hjerk ølejr
Hjerk sælger gennem Ticketmaster. Her gælder Ticketmasters retningslinjer. Som en ekstra aftale, kan du melde afbud, indtil 1 uge før din uge starter på Ticketmaster og få dine penge retur.

Bliver du syg eller af andre grunde må melde afbud efter fristen på en uge, skal du kontakte ugens regnskabsfører eller ringe på kontakt telefonen. Herefter kan du ansøge Hjerks øgruppe om tilbagebetaling. Dette gør du ved at sende begrundelsen samt billetten til ah.hjerk@mail.tele.dk 

Vi behandler din ansøgning senest på Hjerks Øgruppemøde i september.

Kære Alle

På Hjerk sælger vi billetter på Ticketmaster, disse billetter må ikke videre sælges se Ticketmasters retningslinjer.

For refusion kan man kontakte Ticketmaster senest 1 uge før lejr start på Help Ticketmaster

Husk at give Regnskabsføreren besked (ring til kontakt telefonen eller send en mail) om at der er en ekstra plads.

Hvis alt andet fejler kan man som oplyst på hjemmesidden søge refusion hos øgruppen.
Vi ved Ticketmaster er langsomme, men i skal nok få jeres penge retur. De er de professionelle, vi i øgruppen er “bare” en flok glade frivillige.

Have den bedste sommer under åben himmel 🏕

Øgruppen

Lejradresse
Hjerk Ø-lejr
Rævehøjvej
7870 Roslev
Lejrtelefon: 97 57 91 30
Kontakttelefon: 30 91 73 85hjerkoelejr(a)gmail.com
Færgeplan
Oplysninger om Hjerk
Rutevejledning

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background