Pris for deltagelse

2-14 år

15-24 år

25 og ældre

Pr. døgn

90 kr.

115 kr.

155 kr.

Pr. uge / 7 døgn

630 kr.

805 kr.

1085 kr.

Prisen er inklusive kost. Der kan opkræves et mindre beløb for nogle af lejrens aktiviteter – ring og spørg på den pågældende lejr. Børn under 2 år deltager gratis. Kontakt regnskabsfører på lejren og fortæl du har et barn under 2 med.

Er du eneforsørger, skal du kun købe billet til dig selv og til de 2 ældste af dine egne børn; nummer 3, 4 osv. af dine egne børn deltager gratis. Kontakt regnskabsfører på lejren og oplys, hvis du har gratis børn med, så der kan blive købt mad til dem også.

 

Tilmelding

Du kan købe billet via Ticketmaster eller du kan tilmelde dig på lejren.

Køb via Ticketmaster :

Du kan købe billetter via deres hjemmeside og på forskellige salgssteder rundt i landet. De opkræver et gebyr for hver billet. For hver beskrevet uge her på oelejr.dk, ligger et linkt til køb af biletter til netop den uge.

Når du har købt billet, er du sikret plads på lejren – husk at tage billetten med, den er bevis på, at du har betalt for opholdet. Gro ølejr billeter købes ikke gennem Ticketmaster se Gro’s hjemmeside.

Tilmelding på ølejren i sæsonen:

Når du har valgt den uge, du gerne vil deltage i, ringer du til ølejren og spørger regnskabsføreren, om der er ledige pladser på den pågældende uge. Du tilmelder dig og betaler for hele ugen eller for nogle af ugens dage hos regnskabsføreren, når du møder op på ølejren. Der kan opkræves gebyr svarende til gebyret fra Ticketmaster.

Enkelte emneugers program forudsætter dog, at du deltager hele ugen (det angives i så fald under den enkelte uge).

Kommer du uanmeldt til en udsolgt lejr, risikerer du ikke at kunne deltage, da deltagere med billet har fortrinsret.

Tilbagebetaling

OBS. I 2020 gælder reglerne for tilbagebetaling og bytning af TicketMaster billetter imellem følgende ølejre: Drejø,  Endelave, Græsrodsgården, Hjerk, Omø, Røsnæs, Skarø o Bytning og refundering foretages direkte af TicketMaster.

For Omø og Hjerk gælder (p.gr. af Corona) Tilbagebetaling op til 7 dage før ølejr start.

For Samsø er tilbagebetaling 14 dage før ølejr start (men man regner med at det kan måske blive endnu kortere afhængig af sundhedsministeriets anbefalinger for i sommer.

Vejlø og Lyø har regler for tilbagebetaling indtil 30 dage før lejrstart.

Gro bruger sin hjemmeside til salg af billeter her kontaktes lejren direkte.

 

Tilbagebetaling ved afbud:

Hvis du alligevel ikke kan deltage i lejren og må melde afbud, kan dette ske indtil 4 uger før din lejr starter. Du skal henvende dig, hvor du har købt billetten for at få beløbet refunderet.

Bytning af billetter:

Det er muligt at ændre billetterne til en anden uge, enten på samme eller anden ølejr, hvis der stadig er ledige pladser. Dette kan gøres via Ticketmaster for de lejre der er med i aftalen, se listen herover. Billetter kan byttes helt frem til lejrstart for den uge billettern vedrører.

Tilbagebetaling ved sygdom:

Bliver du syg, skal du melde afbud til regnskabsføreren på ølejren, hvor du har tilmeldt dig, senest ved ugens start. Du skal derefter sende din billet og dokumentation for din sygdom til Ølejrbevægelsen. På et møde i september tager vi stilling til, om vi kan refundere din billet.

Tilbagebetaling ved aflysning:

Hvis en uge aflyses, får du få billetten refunderet via Ticketmaster. Vi har dog kun mulighed for at oplyse dig om en evt. aflysning, hvis du oplyser dit navn og telefonnummer, når du køber billetten.

Anden form for tilbagebetaling:

I andre tilfælde kan du sende en ansøgning til bevægelsen og så tager vi stilling til en eventuel tilbagebetaling efter sæsonen.

 

Undtagelser, forbehold og ansvar

  1. En uge kan aflyses. I så fald kan du komme på en anden uge, hvor der er plads, eller du kan få pengene tilbage fra Billetnet.
  2. De enkelte uger kan have særlige krav eller afvigelser (vegetarisk kost, alkoholforbud, påkrævet deltagelse hele ugen, begrænset deltagerantal, ugen er uegnet for børn). Dette angives på denne hjemmeside under den pågældende ølejr.
  3. Hvis der på en ølejr opkræves et administrationsgebyr, når du først betaler for lejren efter din ankomst, angives det på denne hjemmeside under den pågældende ølejr.
  4. Dyr må ikke medtages (bamser og tøjdyr er dog velkomne).
  5. Personlige ejendele er ikke dækket af bevægelsens lejrforsikring.
  6. Ølejrbevægelsen påtager sig intet ansvar i forbindelse med forløb, der har terapilignende karakter.
  7. Ølejrbevægelsen påtager sig intet ansvar i forbindelse med trafikforsinkelser, strejker, lockouts eller force-majeure-situationer.