Endelig Endelave - mødet mellem mennesker

Uge 27   søndag den 30/6 2024 - lørdag den 6/7 2024

Uge 27 bliver en kort uge (søndag til lørdag).

En lille uge hvor du kan starte sommeren med at komme ned i gear og finde ro og nærvær, og nyde naturen sammen med mennesker i alle aldre.

Dagenes indhold formes af deltagerne og det engagement I ligger for dagen. På uge 27 er der både tidlige morgener, hvor duften af nybagt brød breder sig i lejren. Der er sene lyse nætter, hvor der er samtaler om bålet. Der er mulighed for voksentid når børnene er puttet. Der opstår ofte spontane lege og udflugter børnene selv får arrangeret, når de voksne giver børnene plads til fordybelse og plads til at bygge huler og skabe eventyr på egen hånd, både indenfor lejrens trygge rammer og på ture til havnen.

Ølejr er total hygge og afslapning, og for at der er plads til hyggen, er ølejr også en aktiv ferie med praktiske gøremål for alle deltagere. Ølejren fungerer kun, når både børn og voksne hjælper hinanden med de praktiske gøremål. Af daglige praktiske gøremål, skal der handles ind, laves mad, vaskes op og lejrens faciliteter skal holdes rene og ryddelige, det er alles ansvar.
Vi hører fra vores børn, at det synes at det er sjovt og hyggeligt at være sammen omkring de praktiske gøremål, hvor vi mødes på kryds og tværs af alle aldre.

Billetter til ugen købes online. Billetsalget lukker 14 dage før ugen starter.
Hvis du ikke kan få billetter gennem Ticketmaster eller billetsalget er lukket, så kontakt gerne Mads-Peter. Det er meget muligt at der stadig er billetter at få, disse skal dog betales ved ankomst på lejren.

Endelave-ølejr uden bil:
Der er ikke længere parkering ved ø-lejren, derfor kan vi som lejr ikke tilbyde parkering. Der findes ikke langtidsparkering på Endelave, og der er et ønske om færre biler på øen.

Derfor anbefaler vi at man ikke tager bil med på ø-lejr.

Det er derfor vigtigt vi ved, hvilken færge i kommer med, så vi kan organisere afhentning af jeres baggage.

Kontaktperson: Mads-Peter 60191698
Ring eller send en sms, hvis du har spørgsmål.

 

 

 

 

 

 

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background