Familielejr

Uge 30   lørdag den 20/7 2024 - lørdag den 27/7 2024

Uge 30 er et sommerhøjdepunkt som børnene spørger til resten af året, et afbræk fra alt det sædvanlige men så alligevel noget skønt og velkendt.

Vi er gode ved hinanden, giver plads til at lade ting opstå, eller til bare at hænge ud i en hængekøje. Vågn op til det skarpe skær fra friskbagte boller og nyd duften af solen, mens naturen omkring dig fortæller om dagen er til kortspilshygge i det store fællestelt, eller om øens mange strande skal udforskes. Og når du returnerer til lejren mæt af Samsø-indtryk og jordbæris fortsætter aftenen med kortspil, guitarspil, snobrødshygge og nærvær.
Deltagerne er en fin blanding af glade gengangere der forventningsfuldt vender tilbage, og nye deltagere der aldrig har prøvet denne fantastiske ferieform.
Vi er normalt en børnerig uge, og det plejer at være en smal sag at finde lejr-legekammerater til poderne, så du/i selv kan nyde følelsen af at komme helt ned i ”0. gear”.
Vi er fælles om at løse opgaverne, såsom madlavning, opvask og rengøring. Det betyder at vi vælger os på omkring 7-8 tjanser hver.
Uge 30 er både din helt egen og vores allesammens.
Vi glæder os til at se dig!


Kontakt person : Thor
Danielsen.thorbjrn(æ)gmail.com
telefon: 31146300
Kontakt person : Niels Anders
nielsanders77(æ)gmail.com
telefon: 21775341