5 Rytmer dans og “Kontakt til kroppen”

Uge 28   lørdag den 8/7 2023 - lørdag den 15/7 2023

Uge 28 (8/7 – 15/7)

Tema: 5 Rytmer dans og “Kontakt til kroppen”

Beskrivelse:
5 rytmer
De 5 rytmer er en kreativ og fri dansepraksis og bevægelsesmeditation, der hverken kræver erfaring eller bestemte trin. Du kommer, som du er – uanset alder, højde eller drøjde.
Igennem de 5 rytmer, flowing – staccato – chaos – lyrical – stillness®, udforsker vi hver for sig og sammen, hvad der rører sig i os. Vi sætter det, der rører sig, i bevægelse og giver det udtryk, danser det, sveder det og lander derved dybt i kroppen og i nu´et.
Jeg guider processen og bruger alsidig musik til at understøtte det, der sker.
Det er en levende og forvandlende danseproces, der inviterer til at skabe en kærlig kontakt med dig selv og med dem omkring dig. Du får mulighed for at komme ud af fastlåste mønstre (stase) og ind i flow og frihed (ekstase).
Det er groundende, sjovt, vildt, medfølende og inderligt.

“Kontakt til kroppen”
Kropsterapi er en behandlingsform, som har fokus på både kroppen og psyken, og især forbindelsen herimellem. Gennem blandt andet dybdegående massage, akupressur, guidet vejrtrækning og zoneterapi bringer vi opmærksomheden tilbage mod kroppen. Vi dykker ned i temaer som aktiv lytning, intention og sårbarhed for at skabe et sikkert og trygt rum til at udforske smerter, følelser og spændinger i kroppen.
Vi arbejder både i par og i større grupper, hvor jeg guider igennem specifikke grebsteknikker til forskellige dele af kroppen, og diverse øvelser som f.eks eye-gazing.
Der vil også være daglig Vipassana-meditation, hvor vi vender opmærksomheden mod vejrtrækning, kropslige fornemmelser og konceptet ”loving-kindness”.

Tema-igangsættere:

5-Rytmer: Laila Nissen (22 25 42 43 , kontakt@LailaNissen.dk , www.lailanissen.dk)

Kontakt til kroppen: Marcus Lemser (42 46 43 99 , Kontakt@marcuslemser.dk , www.marcuslemser.dk)

Ugeregnskabsfører: Jan Lemser (janlemser@gmail.com)

Madigangsætter: Alice Kirstine

 

Der er knyttet en Facebookgruppe til denne uge. Klik nedenstående linje for komme til gruppen:

Drejø Ølejr 2023 uge 28 – 5 Rytmer dans og “Kontakt til kroppen” | Facebook

Køb plads ved at klikke HER

Pris: Voksne 1.155,- Unge 840,- Børn 665,-  (+25 kr. gebyr pr. billet)