5 Rytmer og Kontakt til kroppen

Uge 28   lørdag den 9/7 2022 - lørdag den 16/7 2022

5 Rytmer
De 5 rytmer er en kreativ og fri danse-praksis og bevægelsesmeditation, der hverken kræver erfaring eller bestemte trin. Du kommer som du er, uanset alder, højde eller drøjde.
Igennem de 5 rytmer flowing – staccato – chaos – lyrical – stillness® udforsker vi hver for sig og sammen, hvad der rører sig i os. Vi sætter det, der rører sig i bevægelse og giver det udtryk, danser det, sveder det og lander dermed dybt i kroppen og i nu´et.
Jeg guider processen og bruger alsidig musik til at understøtte det der sker.
Det er en levende og forvandlende danse-proces, der inviterer til at skabe en kærlig kontakt med dig selv og med dem omkring dig. Du får mulighed for at komme ud af fastlåste mønstre (stase) og ind i flow og frihed (ekstase).
Det er groundende, sjovt, vildt, medfølende og inderligt. 

“Kontakt til kroppen”
Kropsterapi er en behandlingsform som har fokus på både kroppen og psyken, og især forbindelsen herimellem. Gennem blandt andet dybdegående massage, akupressur, guidet vejrtrækning og zoneterapi, bringer vi opmærksomheden tilbage mod kroppen. Vi dykker ned i temaer som aktiv lytning, intention og sårbarhed for at skabe et sikkert og trygt rum til at udforske smerter, følelser og spændinger i kroppen.
Vi arbejder både i par og i større grupper, hvor jeg guider igennem specifikke grebsteknikker til forskellige dele af kroppen, og diverse øvelser som f.eks eye-gazing.
Der vil også være daglig Vipassana meditation, hvor vi vender opmærksomheden mod vejrtrækning, kropslige fornemmelser og konceptet ”loving-kindness”.

Aktivitets-igangsættere:

  • 5-Rytmer: Laila Nissen: 22 25 42 43 – kontakt@LailaNissen.dk – www.lailanissen.dk
  • Kontakt til kroppen: Marcus Lemser: 42 46 43 99 – Kontakt @marcuslemser.dk – www.marcuslemser.dk
  • Ugeregnskabsfører: Jens Arne Jensen
  • Madigangsætter: Henrik Rudolph: 30 49 27 53
Der er knyttet en Facebookgruppe til denne uge. Klik nedenstående linje for komme til gruppen:

Drejø Ølejr 2022 uge 28 – ”De 5 rytmer dans” + ”Kontakt til kroppen” | Facebook

Køb plads ved at klikke HER
Pris: Voksne 1.120,- Unge 840,- Børn 665,-  (+25 kr gebyr pr. billet)