Thai-yogamassage og 5Rytmer dans

Uge 28   lørdag den 10/7 2021 - lørdag den 17/7 2021

Salget starter:  18. apr 2021 kl: 12:00

OBS:I 2021 har den enkelte uge sit eget startstidspunkt

Kun Visa-dankort og Mastercard 10. og 11. april

Som resultat af testen har bestillt almindeligt dankortbetaling, men Nets nåede desværre ikke at få os godkendt p.gr af påsken. Du kan altså kun handle med Visa-dankort. Dette gælder også det kort som er tilknyttet din mobilepay - hvis det er et almindeligt dankort (uden visa) kan du ikke betale, vi håber at Nets når det til Drejø den 18. april

Thai-yoga-massage eller klassisk-yoga-massage, også kaldet ”The Sacred Dance”, er en kombination af blide og dybe stræk og tryk langs med medianbanerne (”sen-lines”) på kroppen, med hænder, underarme, knæ og fødder. Der arbejdes med henblik på i samarbejde med modtagernes åndedræt at give en massage, hvor modtageren kan give slip på spændinger i kroppen og få energien til at flyde frit. Massage-giveren samarbejder med massage-modtageren i at individualisere massagen (mere eller mindre tryk og så videre).
Du vil blive guidet til at give og modtage en mindful, behagelig helkrops-massage og til at opnå korrekt holdning og positionering i forskellige stillinger med fokus på forskellige kropsdele (liggende på ryggen, på maven, på siden, eller siddende, ansigtsmassage, fodmassage og håndmassage).

De 5 rytmer er en kreativ og fri danse-praksis og bevægelsesmeditation, der hverken kræver erfaring eller bestemte trin. Du kommer som du er, uanset alder, højde eller drøjde.
Igennem de 5 rytmer flowing – staccato – chaos – lyrical – stillness® udforsker vi hver for sig og sammen, hvad der rører sig i os. Vi sætter det, der rører sig i bevægelse og giver det udtryk, danser det, sveder det og lander derved dybt i kroppen og i nu´et.
Jeg guider processen og bruger alsidig musik til at understøtte det der sker.
Det er en levende og forvandlende danse-proces, der inviterer til at skabe en kærlig kontakt med dig selv og med dem omkring dig. Du får mulighed for at komme ud af fastlåste mønstre (stase) og ind i  flow og frihed (ekstase). – Det er groundende, sjovt, vildt, medfølende og inderligt.

Aktivitets-igangsættere:
Yoga-thaimassage, Akiko Nielsen: aki.tune.in@gmail.com – facebook.com/akiko.nielsen
5-Rytmer: Laila Nissen: 22 25 42 43 – kontakt@LailaNissen.dk – www.lailanissen.dk
Ugeregnskabsfører: Jan Lemser  41 56 02 71, janlemser@gmail.com.
Madigangsætter: Henrik Rudolph: 30 49 27 53

 

Der er knyttet en Facebookgruppe til denne uge. Klik nedenstående linje for komme til gruppen:
Drejø Ølejr 2021 uge 28 – Thai-yoga-massage og 5-rytmedans | Facebook

Pris: Voksne 1085,- Unge 805,- Børn 630,-