TheCamp.dk

Uge 30   lørdag den 22/7 2023 - lørdag den 29/7 2023
TheCamp.dk - 7 Open source days

The Camp – 7 Open source days – for computernørder

I år presenter vi for 22. gang en do-IT-yourself-sommerlejr. Vi har rammerne – landlig idyl med internetforbindelse, strøm nok og en hel uge til at lave præcist hvad vi har lyst til.

Hver sommer mødes op til 50 personer i alle aldre med en fælles passion for hardware, open source software og netværk, oftest med base i Linux eller Unix operativsystemer. Vi er sammen en hel uge med god mulighed for fordybelse, masser af foredrag om forskellige emner, og mere eller mindre spontane workshops. Det vigtigste er dog, at du kommer og laver lige nøjagtig det du har lyst til. Du kan sidde hele ugen med næsen klistret til skærmen, eller hygge dig med andre deltagere.

Helt sikkert er det, at du kommer hjem med en masse ny viden, inspiration og et netværk af interessante mennesker.

De fysiske rammer er en nedlagt landsbyskole midt i den dejlige natur i Bregninge på nordvestsjælland. Her er en have med bålsted, fine badefaciliteter, et stort køkken og ikke mindst, fiberforbindelse og masser af strøm.

Sommerlejren afholdes i uge 30. Læs mere på ugens hjemmeside: https://www.thecamp.dk, hvor vi har samlet en masse praktisk information og her kan du også se hvordan du kommer i kontakt med os.

Der afholdes foredrag inden for emner som IoT enheder og home control fx, Homeassistant (https://www.home-assistant.io/) og opensource operativsystemerne FreeBSD/Linux, netværk og internet. Niveaumæssigt er emnerne fra begynderniveau til øvede. Vi kan også finde på at besøge et teknisk interessant sted i nærheden.

Hvis du selv brænder for et emne, er du meget velkommen til at forslå det, eller selv afholde et foredrag i løbet af ugen.

Hvis du fortæller os om emnet i forvejen, annoncerer vi dit emne på vores webside, så andre deltagere i forvejen ved, at der også vil blive mulighed for at arbejde med dit emne i løbet af ugen. Oplæg på Engelsk er også velkomne. Vi har tradition for at skrive emails med praktiske informationer til deltagerne INDEN lejren starter, og anvender den emailadresse som bruges når du køber billetten.

Se programmet, og alt det andet der sker i ugens løb på www.TheCamp.dk

Der bliver oprettet en venteliste hvis lejren bliver udsolgt – se https://www.thecamp.dk vedr. informationer om at komme på ventelisten.

OBS. Der bliver opkrævet deltagerbetaling på 250 kr., til dækning af udgifter til infrastruktur.

Hvis du har spørgsmål som du ikke får svar på her, så kontakt en af arrangørerne:

Kontakt person og igangsætter: Kristen telefon: 36430401 eller Mobil: 40 46 62 21 (gerne aften kl 22-01)
mail: KristenNielsenDK(a)gmail.com

Hjemmeside Græsrodsgården uge 30 http://www.TheCamp.dk

Se mere om selve Græsrodsgården ølejren på: www.oelejr.dk/forside/graesrodsgaarden/