TheCamp.dk

Uge 30   lørdag den 24/7 2021 - lørdag den 31/7 2021
TheCamp.dk - 7 Open source days

The Camp – 7 Open source days for computernørder

I år præsenterer vi for 20. gang en do-IT-yourself-sommerlejr. Vi har rammerne – landlig idyl med internetforbindelse, strøm nok og en hel uge til at lave præcist hvad vi har lyst til.

20 lejrs jubilæumsår! I år har vi lejr for 20. gang og synes det skal fejres – har du ideer til hvordan så kontakt os gerne.

Hver sommer mødes ca. 50 personer i alle aldre med en fælles passion for hardware, open source software og netværk, oftest med base i Linux eller Unix operativsystemer. Vi er sammen en hel uge med god mulighed for fordybelse, masser af foredrag om forskellige emner, og mere eller mindre spontane workshops. Det vigtigste er dog, at du kommer og laver lige nøjagtig det du har lyst til. Du kan sidde hele ugen med næsen klistret til skærmen, eller hygge dig med andre deltagere.

Helt sikkert er det, at du kommer hjem med en masse ny viden, inspiration og et netværk af interessante mennesker.

De fysiske rammer er en nedlagt landsbyskole midt i den dejlige natur i Bregninge på nordvestsjælland. Her er en have med bålsted, fine badefaciliteter, et stort køkken og ikke mindst,   fiberforbindelse og masser af strøm.

Sommerlejren afholdes i uge 30. Læs mere på ugens hjemmeside: http://www.thecamp.dk, hvor vi har samlet en masse praktisk information og her kan du også se hvordan du kommer i kontakt med os.

 

 

 

Der afholdes foredrag inden for emner som Opensource operativsystemerne FreeBSD/Linux, netværk og internet. Niveaumæssigt er emnerne fra begynderniveau til øvede.

Hvis du selv brænder for et emne, er du meget velkommen til at forslå det, eller selv afholde et foredrag i løbet af ugen.

Hvis du fortæller os om emnet i forvejen, annoncerer vi dit emne på vores webside, så andre deltagere i forvejen ved, at der også vil blive mulighed for at arbejde med dit emne i løbet af ugen. Oplæg på Engelsk er også velkomne. Vi har tradition for at skrive emails med praktiske informationer til deltagerne INDEN lejren starter, og anvender den emailadresse som bruges når du køber billetten.

Se programmet, og alt det andet der sker i ugens løb, og naturligvis billeder fra tidligere år på www.TheCamp.dk

Der bliver oprettet en venteliste hvis lejren bliver udsolgt – se http//www.thecamp.dk vedr. informationer om at komme på ventelisten.

OBS. Der bliver opkrævet deltagerbetaling på 250 kr., til dækning af udgifter til infrastruktur.

Hvis du har spørgsmål som du ikke får svar på her, så kontakt en af arrangørerne:

Igangsættere: Kristen, 36 43 04 01 (bedst ml. kl. 22 og 01)

Kontakt person: Kristen telefon: 36430401 eller Mobil: 40 46 62 21 (gerne aften kl 22-01)

mail: info@thecamp.dk
Hjemmeside Græsrodsgården uge 30 http://www.TheCamp.dk

Se mere om selve Græsrodsgården ølejren på: www.oelejr.dk/forside/graesrodsgaarden/

CORONA INFO: TheCamp.dk overholder de generelle Coronaregler – herunder antallet vi må være samlet. I tilfælde af vi bliver nød til at reducere antallet af deltagere pga. reglerne, sender vi en mail til deltagerne om reglerne, og vi spørger om der er er nogle der ønsker at mælde afbud. Er der stadig for mange deltagere tager vi fra de sidst solgte billetter og bagfra når vi vælger resten der ikke kan være med på ugen.


Hjemmeside Græsrodsgården uge 30 http://www.TheCamp.dk