Hygge, Humle og Håndværk

Uge 28   lørdag den 10/7 2021 - lørdag den 17/7 2021

Så skete det, der kommer flere billetter til salg 🏕 Dog er uge 28 stadig udsolgt.

Kære alle
Så kom der en afklaring, og det bliver, som vi nok alle har vidst, igen i år en Hjerk ølejr med restriktioner. Dem skal I nok modtage på mail før lejren starter
På lørdag den 29/5  kl 12, vil der komme et begrænset antal billetter til salg. Lidt er altid bedre end ingen ☀️ Dog er uge 28 udsolgt.
Er du en af de uheldige, der ikke har fået billet via Ticketmaster, har du endnu en mulighed for måske at være heldig at komme på ølejr.
Du skal kontakte regnskabsføreren 14 dage før din ønskeuge starter. Dvs at drømmer du om at komme på ølejr i uge 28, skal du kontakte regnskabsføreren lørdag i uge 26 tidligst kl. 12.00. Så vil du blive skrevet på venteliste og blive tilbudt en billet , hvis der i løbet af de næste to uger kommer plads til dig. Ventelisten kører efter først til mølle.
Kontakt info på regnskabsføre findes på hjemmesiden under hver uge.
Hjerklighilsen
Øgruppen

På Hjerk har vi samme tema sommeren igennem, ”hygge, humle og håndværk”.

Se under top fanen “Hjerk” for mere info.

Kontakt til regnskabsførende på uge 28 kan ske til  Mikkel telefon: 31619666

Lejradresse: Hjerk Ø-lejr, Rævehøjvej, 7870 Roslev
Lejrtelefonnummer: 97 57 91 30

Hvis din ønskede uge er udsolgt på ticketmaster, kan du ringe på kontakt telefonen 30 91 73 85 og høre om der er plads. Til denne uge kan kun købes billetter til hele ugen. (Gælder ikke i 2021, her kontaktes regnskabsføren). 

På Hjerk har også små uger deres egen charme, og selv mindre uger gennemføres. Vi oplever ugerne midt på sommeren ofte bliver fyldt op.

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background