Hygge-Håndarbejde og Fællesskab.

Uge 30   lørdag den 22/7 2023 - lørdag den 29/7 2023

Hygge, håndarbejde og fællesskab. (OQ:Test 13 oktober 2023)

Skarø ølejr uge 30, Lørdag d. 22/7-23 kl. 12.00 til lørdag 29/7-23 kl. 12.00

Vi glæder os til endnu en herlig ølejr-uge og ser frem til at møde gamle som nye deltagere.

Vi er en rolig uge, med højest 45 deltagere. Vi står opført som familielejr, men alle er naturligvis velkommen med eller uden børn.

Der vil som et nyt tiltag på uge 30, være tilbud om kreativ workshop og håndarbejdscafe. Så har du lyst til at prøve kræfter med din kreativitet, vil der være rig mulighed for at dyrke den i et hyggeligt fællesskab, hvor der er plads til alle interesserede. Det vil være den dygtige og meget kreative Anita, der er igangsætter på workshop og håndarbejdscaféen.

Workshop fra søndag – fredag kl. 10-12 Indhold: Knytning og løbbinding – www.tovligheder.dk

Materialer: Egenbetaling.

Håndarbejdscafe fra søndag-fredag kl. 14-15.30

Indhold: Strik, hækling, broderi etc.

Materialer: Her medbringer man selv materialer, men kan få kyndig vejledning, hvis man har behov for hjælp til et projekt. Skulle I have spørgsmål er i velkommen til at kontakte Anita eller Rikke på sms.

Alle deltagere har mulighed for at skabe aktiviteter, som kan være alt fra skattejagt til, yoga, børneteater, undervisning i kvantefysik eller hvad fantasien bringer.

Bålet tændes til aften, hvor store og små kan samle sig til f.eks. fællessang, historiefortælling, snobrødsbagning og andet godt vi kan finde på sammen.

Alle der er gamle nok, er med til at løse de praktiske opgaver: Madlavning, brygning af kaffe/te, opvask, tilsyn af teltpladsen såsom eftersyn af barduner m.m. til fællesteltene og tømning og rengøring af 3 toiletspande et par gange dagligt. Og selvfølgelig almindelig oprydning/rengøring. Det kan lyde af meget, men det er som regel både hyggeligt og nemt nok, når vi løfter i flok. Påregn 1-2 opgaver pr. dag pr. deltager afhængig af, hvor mange vi bliver.

Sammen skaber vi en sjov og givende uge, som vi kan se tilbage på, med et stort smil på vores læber.

Lejren har flere store gode sovetelte til rådighed, men man kan også medbringe sit eget telt.

Selve lejrpladsen kan godt være lidt ujævn, derfor er et godt soveunderlag at foretrække, samt sovepose/dyne og evt. nogle varme tæpper. Har man bilen med, kan man parkere i lejren. Der er også et lille solfangeranlæg til begrænset opladning af mobiltelefoner. (Alt udover mobiltelefoner oplades hjemmefra). Selvom solen ALTID skinner alle dage i uge 30, bør man måske alligevel tage regntøj og en powerbank eller to med.

Da øen ikke har en købmand, er vi nødt til at købe ind på forhånd. Der er derfor lavet en madplan for hver enkelt dag. Hvis retten ikke er vegetarisk, er retten udtænkt således at kød kan fravælges. Æg og kartofler køber vi af de lokale. Det er tilladt at indtage medbragt alkohol med måde på lejren.

Øen byder på mulighed for krabbefiskeri, badning og en legeplads ved havnen. Eller hvad med en tur til gadekæret for at studere klokkefrøer og græshopper? Afslut med en Skarø is ved Tante Sofie.

På Skarø er naturen den største attraktion med strandenge, diger, sandrev og Skarø Kirke med beliggenhed på øens højeste punkt med fin udsigt over øhavet. Trampestier tværs over marker og langs kysterne gør det let at udforske øen til fods.

Apotekerhaven og Butik No. 7 med kunsthåndværk og plantefarve er også et besøg værd.

På Café SommerSild er der mulighed for at leje kajakker og cykler, samt låne en trækvogn med udstyr til ”Strand-ekspedition” (se mere på: https://www.visitsvendborg.dk/svendborg/svendborg/find-haletudsen-paa-skaroe-gdk1077753)

På Skarø havn er der et toilet/badehus med vaskemaskine og tørretumbler. (Betales med visa/dankort)

Får man lyst til at tage en tur til Drejø, kan man sejle gratis mellem Skarø og Drejø.

Vi glæder os til 7 dejlige dage på Skarø i fællesskabets tegn.

Følg os på Facebook: Skarø ø-lejr uge 30 https://www.facebook.com/profile.php?id=100083898205750

De bedste hilsner, igangsætterne Flemming, Maria, Anita og Rikke.

Kontaktperson : Rikke Ibsen, mail: ribber@hotmail.dk. Sms: 60 81 18 17

Kontaktperson for krea-workshop: Anita Aalborg sms: 28 43 45 01

Skulle du have lyst til at blive lidt længere og hjælpe med at nedtage lejren for denne sæson, så kan du gratis deltage på efterlejr, som finder sted fra lørdag d. 29/7-23 kl 12.00.

Tilmelding/spørgsmål til dette skal ske til Nana Røygaard thegirlsdk@gmail.com


Kontakt person : Rikke Ibsen
ribber(æ)hotmail.dk

Kontakt person : 60811817