Familielejr

Uge 30   lørdag den 24/7 2021 - lørdag den 31/7 2021

Familielejr

Vi glæder os til endnu en herlig sommeruge og ser frem til at møde gamle som nye deltagere. Vi er en ”lille” rolig uge, med max 40 deltagere. Vi står opført som familielejr, men alle er naturligvis velkommen med eller uden børn. Det er tilladt at indtage medbragt alkohol med måde på lejren.

Alle der er gamle nok, er med til at løse de praktiske opgaver: Madlavning, kaffe/the og opvask, teltpladsen (eftersyn af barduner m.m. til fællesteltene) og toiletvognen (tømning og rengøring af 3 toiletspande et par gange dagligt) Og selvfølgelig almindelig oprydning. Det kan lyde af meget, men det er som regel både hyggeligt og nemt nok. Påregn 1-2 opgaver pr. dag pr. deltager afhængig af, hvor mange vi bliver.

Da øen ikke har en købmand, er vi nødt til at købe ind på forhånd. Der er derfor lavet en madplan for hver enkelt dag, som vil indeholde traditionel husmandskost. Æg og kartofler køber vi af de lokale.

Bålet tændes til aften, hvor store og små kan samle sig til f.eks. fællessang, historiefortælling, snobrødsbagning og andet godt vi kan finde på.
Alle deltagere har mulighed for at skabe aktiviteter, som kan være alt fra rundbold til, yoga, børneteater, undervisning i kvantefysik eller hvad fantasien bringer. Øen byder også på mulighed for krabbefiskeri, badning og har også en legeplads ved havnen.

Der arrangeres en tur til Drejø, hvor vi runder det berømte fugletårn, hilser på heste, studerer frøer og græshopper og indtager medbragt frokost i Gl. Havn inden man slippes løs i Drejø by, hvor man kan finde købmand, grillbar og Gammel Elmegård der sælger souvenirs, is, lagkage og te/kaffe. Gåturen til Gl. Havn og Drejø by er ca. 1,7 km. (Der sejles gratis mellem Skarø og Drejø).

Lejren har flere store gode sovetelte til rådighed, men man kan også medbringe sit eget telt.
Selve lejrpladsen kan godt være lidt ujævn, derfor er et godt soveunderlag at foretrække, samt sovepose/dyne og evt. nogle varme tæpper. Har man bilen med, kan man parkere i lejren. Der er også et lille solfangeranlæg til begrænset opladning af mobiltelefoner. (Power-banks oplades hjemmefra). Selvom solen ALTID skinner alle dage i uge 30, bør man måske alligevel tage lidt regntøj med.
Udover hvad lejren byder på, har Skarø havn et toilet/badehus med vaskemaskine og tørretumbler. (Betales med visa/dankort)
Vi glæder os til 7 dejlige dage på Skarø i fællesskabets tegn.
Følg os på Facebook: Skarø ø-lejr uge 30 for opdateringer og ny information.

De bedste hilsner, igangsætterne Jens Peter og Rikke.


Kontakt person : Rikke Ibsen
ribber(æ)hotmail.dk

Kontakt person : Jens Peter Bjørnskov
peterkaffe(æ)gmail.com


Facebook Skarø uge 30