Familielejr

Uge 27   lørdag den 29/6 2024 - lørdag den 6/7 2024

 

Familie ø-lejr.

Alkoholfri, vegetarisk, økologisk når muligt.

Uge 27 på Skarø er en invitation til, at komme ned i gear, finde ro, og komme i kontakt med sig selv og andre, med havet og Skarøs natur som ramme.

For at hjælpe roen og nærværet på vej er der blandt andet, sang og musik omkring bålet om aftenen. Medbring gerne akustiske instrumenter.

Samtidig er det en uge, hvor der er plads til, at du selv kan byde ind. De seneste år har deltagerne på uge 27 blandt andet sat gang i: Svedehytte, trommerejser, bygning af pizzaovn, mega-sæbebobler, lejrfest med dans, ruse-fiskeri og krabbetur med børnene, urte-tur, skattejagt, højtlæsning, kreativ (og skøn) madlavning med øens urter og selvfølgelig masser af badning!

 

Den bærende intention med uge 27 er, at give det gode fællesskab de bedste rammer. Aktiviteterne bidrager til at skabe masser af fællesskab på tværs af generationer. Hvis du har noget, som du har lyst til at dele, en særlig viden eller ideer til kreative aktiviteter, så tag det med!

Kom og vær med til at skabe en uge, hvor alt kan ske og hvor gode ideer er velkomne. Du bestemmer selv, hvor meget du vil tage del i aktiviteterne, men de praktiske opgaver er vi fælles om.

 

Os der arrangerer ølejren arbejder ulønnet. Lejren er baseret på fællesskab – et fællesskab, der fungerer ved, at vi løfter alle opgaver i samlet flok.

 

Hvis du over 11 år har du mindst en daglig opgave, som f.eks. en opvask, madlavning eller en anden opgave – som løses i fællesskab med lejrens andre deltagere. Det er også en hyggelig måde, at lære hinanden at kende på.

Maden i lejren er vegetarisk. Vi gør brug af mælk, æg, torskerogn og makrel i tomat – det sidste mest for børnenes skyld.

Skarø lejren er en skøn primitiv lejrplads for naturelskere uden elektricitet. Vi vægter højt at fælles områder er skærmfri, da det er med til at give ro og øger fællesskabet.

Pladsen ligger åbent, lige ud til vandet, på en 400 m bred tange, så der er hav på begge sider af lejrpladsen.

 

 

Vi glæder os til endnu en fantastisk uge, midt i det sydfynske øhav.

 

Efterlejr:
Der er efterlejr i uge 31. Skulle du får lyst til lidt mere Skarø luft og hyggeligt samvær så mangler vi hænder til og hjælpe med og få lejren pillet ned. Som tak for din hjælp får du rabat på din billet. samt får du refunderet dine udgifter frem og tilbage på efterlejren og super maks hygge ved at deltage på en pre-
efterlejr, som finder sted fra lørdag d. 27/7-24 kl 12.00.

 

 

 

Kontaktperon. Lars Brandt tlf 23 80 85 05. (brug sms eller ring op)

 

 

 

 

 

 


Kontakt person : Lars Brandt


Igangsætter : Christian
Igangsætter : Jeppe