Endelig Endelave - Mødet mellem mennesker

Uge 30   lørdag den 23/7 2022 - fredag den 29/7 2022

Få oplevelse af mere nærvær og kom i øjenhøjde med din familie og mød nye mennesker; Træk stikket ud, pak skærmen væk, og nyd hvad ugen, naturen og samværet bringer.
Sammen skaber vi skønne oplevelser, aktiviteter og feriestemning for hinanden, både store og små.

Her er plads til samtale, strandtur, badning, cykel- og gåture til øens fjerneste kanter.

Dagenes aktiviteter sker på initiativ af deltagerne. Medbring gerne bolde, forslag til lege, musikinstrumenter, brætspil og cykler, så vi i fællesskab kan fylde ugen med sjove aktiviteter for hele familien.
Eller du kan nyde lejrens hyggelige og afslappede stemning for børn og voksne, gerne omkring bålet, hvor roen sænker sig, og der altid er tid til en samtale.

Vi hygger os om at få lejren til at fungere; om opvasken, madlavningen eller brændekløvning, hvor man møder nye mennesker og ferieoplevelser opstår.

I uge 30 er der desuden mulighed for at deltage i Endelave Idrætsforenings vand-aktiviteter på havnen. Her kan man forsøge sig med windsurfing, paddleboards, joller mm. Endelave Aktiv Ø har desuden en lang række andre gratis aktiviteter – fra yoga og crossfit til vandreture rundt på øen.
Havnefoged Jørgen tilbyder også rideture rundt i den fantastiske natur.

Vi glæder os til en skøn uge 30.

 

Hvis du har spørgsmål til ugen eller til, hvordan det er at være på ølejr – så skriv eller ring til ugens kontaktpersoner:

Simone: Tlf. 5338 7313, Email: simaug@jubii.dk

Gitte Müller Muller.gitte@gmail.com Tlf  51947788

 

 

 

 

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background