Kvindelejr

Uge 26   søndag den 26/6 2022 - lørdag den 2/7 2022
Kun for kvinder og børn

 

Ølejren for mødre og børn er for alle mulige forskellige slags kvinder. 

Vi har: Forretningskvinden, sygeplejersken, den alternative, nudisten, den konservative, den vestre orienteret, den sygemeldte, veninderne med børn/uden børn, psykologen, yoga læreren, pædagogen, den arbejdsløse eller kassedamen fra netto… Her er der plads til alle slags kvinder og alle slags børn. Jo mere forskellige vi er, jo mere er der at tale om over et spil eller et glas rødvin når ungerne er puttet.

Lejren ligger på Omø, som er den smukkeste lille sommer Ø med masser af natur, strand og vand. Vi trækker stikket fra den til tider hektiske og meget struktureret hverdag. Vi griner, daser, læser, går ture, laver bål, snakker og børnene finder hinanden og leger i et trygt nærmiljø hvor alle hjælper alle.

Det lyder meget idyllisk – men det er det også.

Min datter udbrød pludseligt et år: Der er så magisk på Ømø!

Børnene ELSKER at være på ølejr – og det gør de voksne også. 

 

Vi sover i store  fælles telte med masser af plads. Der skal medbringes madrasser, sovepose/dyne osv. Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe dit eget telt, hvis du hellere vil det. 

Co-creation:

Betyder at man er sammen om at skabe noget. Ølejren er en samskabelse af det man har lyst og ressourcer til at bidrage med ind i fællesskabet.

Er du for eksempel yogalærer og har lyst til at lave yoga hver morgen, er der mulighed for det. Har du lyst til bare at være i nuet med dine børn, så er der mulighed for det. Har du lyst til at lave en fælles aktivitet, så er der mulighed for det. Man byder ind i fællesskabet med det man kan, vil og har ressourcer til som en del af ugens udviklingsproces.

Sidste år havde vi syngende meditation hver formiddag og en kunstner der lavede klimakunst med børnene om eftermiddagen. I år er det måske noget andet. Der vil således som udgangspunkt ikke være planlagt nogle faste aktiviteter på bestemte klokkeslæt. Man kan deltage, hoppe fra eller sige helt nej tak til de indkomne forslag. Der skal jo også være tid til at lege, spise is og bade på stranden. 

Jeg ved et par af de store børn i år planlægger at lave en købmandsbod, hvor de vil sælge saftevand og måske kager de selv har bagt. 

 

Der vil selvfølgelig være morgenmad, frokost og aftensmad inden for en børnevenlig og hensigtsmæssig tidsramme. 

Alt efter hvor mange deltagere vi er, har alle 1-2 opgaver om dagen for at lejren kan fungerer. Det kan være at hjælpe til med morgenmad, frokost, aftensmad, opvask eller rengøringsopgaver.

Alle børn hjælper med opvasken i det omfang de kan, det plejer at være en stor succes.

Mindre børn er ingen hindring – flere af lejrens faste børn har deltaget siden de var få måneder gamle.

 

Billetprisen er inklusiv kost. Ud over hovedmåltiderne vil der altid være adgang til små mellemmåltider som fx. frugt, grønt eller knækbrød.

Lejrens mad er plantebaseret. Det bliver børnevenligt, nemt og lige til at gå til, så der er rig mulighed for at blive inspireret, hvis du er ny i det grønne køkken. Sidste år blev vi sponsoreret af Naturli, Dryk og Hanegal. Jeg krydser fingre for at de ønsker at bidrage igen i år. Der er køleskab, hvis du selv ønsker at medbringe noget specifikt.  

 

Har du yderligere spørgsmål, ønsker eller føler du dig kaldet til at blive frivillig og bidrage til planlægning og indkøb så skriv endelig til mig på følgende mail:

 

catmohl(æ)live.dk

(æ)-et skiftes til @

 

Billetsalget åbner ca. 1. april 2022

 

Jeg glæder mig til at være sammen med både nye og gamle deltagere på sommerens ølejr 2022.

 

 

 

 

Cathrine Møhl


Kontakt person : Cathrine Møhl
catmohl(æ)live.dk

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background