Kvindelejr

Uge 31   lørdag den 31/7 2021 - fredag den 6/8 2021
Kun for kvinder og børn

 

I år kalder vi kvindelejren for: Mor og barn lejren… Jeg bliver tit drilagtigt spurgt om vi laver kusse-tryk og render topløse rundt på vores ølejr. Men jeg må jo desværre skuffe de nysgerrige med at vi er ganske almindelige kvinder 🙂 Alle mulige forskellige slags kvinder deltager år efter år på vores lejr. Vi har: Forretningskvinden, sygeplejersken, den alternative, nudisten, den konservative, veninderne med børn/uden børn, psykologen, yoga-underviseren, pædagogen, den arbejdsløse eller kassedamen fra netto… Her er der plads til alle slags kvinder og alle slags børn ❤️ Jo flere forskellige mennesker der er, jo mere er der at tale om over et spil eller et glas rødvin når ungerne er puttet.

 

 

Hvor foregår det? Lejren foregår på Omø, som er den smukkeste lille sommer Ø med masser af natur, strand og vand.

Vi sover i store telte med masser af plads, trækker stikket, griner, daser, læser, går ture, laver bål og børnene finder hinanden og leger i et trygt nærmiljø hvor alle hjælper alle.

Det lyder meget idyllisk – men det er det også.

Et barn udbrød pludseligt sidste år: Der er så magisk på Ømø!

Børnene ELSKER at være på ølejr – og det gør de voksne også. 

I år har jeg inviteret en særlig gæst, nemlig den dygtige klima kunstner Saara Helena Hernesniemi-Lindemann. Sammen med hende vil være mulighed for at tegne, male, lave natur kunst eller hvad man nu har af ideer. Saara vil dele ud af sin viden om fx. farver og materialer i naturen som man kan lade sig inspirere af når man laver kunst. Det vil være en flyvende aktivitet hen over dagen hvor man kan deltage, hoppe fra eller lade være – det er kun et tilbud. Der skal jo også være tid til at lege, spise pandekager og bade på stranden.

Hvis det bliver muligt vil vi slutte ugen af med en ægte fernisering af alle børnenes (og de voksnes) kunstværker. Måske kan lokale, ægtefæller, venner eller familie der måske alligevel kommer og henter se den flotte kunst vi har lavet på ugen.

 

Har man pligter på lejren? Alt efter hvor mange deltager vi er, har alle 1-2 opgaver. Det kan være at hjælpe med morgenmad, frokost, aftensmad eller rengørings opgaver.

Alle børn hjælper med opvasken i det omfang de kan, men det plejer at være en stor succes.

Mindre børn er ingen hindring – flere af lejrens faste børn har deltaget siden de var få måneder gamle.

 

Hvad spiser man? Hver år på oplever jeg at alle deltager automatisk bliver inspireret og nysgerrige på den veganske og plantebaseret kost. Så i år har jeg besluttet at vi udelukkende laver plantebaseret mad. Det bliver børnevenligt og lige til at gå til, så alle kan blive inspireret til flere plantebaseret retter der er nemme at lave.

 

Har du særlige inputs, spørgsmål eller ønsker så skriv endelig til mig på mail (herunder) (æ)-et skiftes til @

Jeg glæder mig til at se jer. 

Cathrine Møhl


Kontakt person : Cathrine Møhl
catmohl(æ)live.dk

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background