Uge 27 Familieugen

Uge 27   lørdag den 3/7 2021 - lørdag den 10/7 2021

Sjov, leg, samvær og kreativitet for hele familien

Uge 27 på Vejlø Ølejr er en familieuge med stort F , og hele ugen er præget af god stemning!

Der vil være en række aktiviteter såsom volleyball, fodboldturnering, rundbold, skattejagt, og en masse andre ting. Vi bruger naturen meget, så der bliver badet og gået til stranden, da sommeren selvfølgelig bliver tropisk igen år.

Da det er en familieuge, sætter vi fokus på at lave aktiviteter for både store og små. Om torsdagen vil der f.eks. være stort pølsebord, mens der andre dage er kreaværksted og batik for kreative og barnlige sjæle. Traditionen tro vil der være bål hver aften – så find din snobrødspind inden aftenbålet.

Der er både hængekøjer, trampolin, bordtennisbord, utallige spil (nogen bedre end andre) og fodboldmål i lejren. Så der er lagt op til en uge med sjov og spas! Der vil være et hold, som i starten af ugen står for at lave aktiviteter, så man er forberedt på alle de fede aktiviteter, man kan deltage i. Så hvis du er et ude-menneske, (eller ønsker at blive det ) så tag til Vejlø og få sand mellem tæerne og smil på læberne. Tag hele familien med og få en billig oplevelse for livet.

Se Vejløs hjemmeside for at få det fulde overblik.