Ugen flyttet til Skarø uge 30

Uge 30   lørdag den 22/7 2023 - lørdag den 29/7 2023

Øen Vejlø i Nakskov fjord er solgt

En gruppe undersøger hvordan Vejlønitterne kan komme på ølejr i 2025 men… :

Der er opstået en mulighed for komme på ølejr sammen med andre “Vejlønitter” på Skarø uge 30 2024

Klik her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uge 30 er en skøn ferieuge med mange aktivitetsmuligheder og oplevelser for alle aldersgrupper.

Igangsætterne står bl.a. for krea-værksted, oplevelses-ture, massage, boldspil og fælles lege. – Og du må meget gerne føre dine ideer ud i livet og få andre med.

Hver formiddag vil der være gymnastik cirkel på stranden og hver eftermiddag intui-massage i skyggen af lejrens Mirabelletræ. Desuden kan du i løbet af ugen forkæle dig selv eller en anden med bodypeeling af salt- og urteblandinger eller tage med på muddertour og få babyhud på ny. Du kan også komme på opdagelsestur på øen og finde spiselige planter og ting i naturen til at male på eller plukke blomster og lave en blomsterkrans.

Om aftenen vil der være solfaldsture, brætspil, sang og hygge omkring bålet – så medbring endelig egne musikinstrumenter!

Vi går op i at holde lejren ren og ryddelig, spise god og sund mad og have sjove dage, hvor alle løfter i flok. Men det er først og fremmest ferie, hvor lysten styrer værket, så vi skal også dase og nyde sommeren sammen i den smukke natur og med det dejlige lejr- og strandliv, som Vejlø byder på.

Du kan hoppe i vandet fra badebroen, fange krabber, sejle med kano og kajak, studere fugle, lege og læse bøger og lade tiden flyve. Her er rare mennesker at snakke og filosofere sammen med en tidlig morgenstund eller en sen nattetime.

Vi vil meget gerne have dig med fra lørdag til lørdag, og hvis du spontant beslutter dig for at være med, så ring i forvejen, da pladserne i teltene er begrænset.

Se billeder fra ugen på Vejlø Ølejrs hjemmeside

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background