Uge 30 Krop, Leg og Kreativitet

Uge 30   lørdag den 24/7 2021 - lørdag den 31/7 2021

OBS! Jubilæumsfesten finder sted lørdag d. 24. Juli (uge 29), og uge 30 strækker sig derfor fra søndag d. 25. Juli – Lørdag d. 31. Juli. Billetprisen for uge 30 er derfor tilsvarende billigere (6 overnatninger i stedet for 7).

Uge 30 er en skøn ferieuge med mange aktivitetsmuligheder og oplevelser for alle aldersgrupper.

Igangsætterne står bl.a. for morgengymnastik, krea-værksted, intui-massage, boldspil og fælles lege. – Og du må meget gerne føre dine ideer ud i livet og få andre med.

I løbet af ugen kan du forkæle dig selv eller en anden med bodypeeling af salt- og urteblandinger eller tage med på muddertour og få babyhud på ny. Du kan også tage med på opdagelsestur på øen og finde spiselige planter og ting i naturen til at male på. Om aftenen vil der være solfaldsture, brætspil, sang og hygge omkring bålet – så medbring endeligt egne musikinstrumenter!

Vi går op i at holde lejren ren og ryddelig, spise god og sund mad og have sjove dage, hvor alle løfter i flok. Men det er først og fremmest ferie, hvor lysten styrer værket, så vi skal også dase og nyde sommeren sammen i den smukke natur og med det dejlige lejr- og strandliv, som Vejlø byder på.

Du kan hoppe i vandet fra badebroen, fange krabber, sejle med kano og kajak, studere fugle og køer, lege og læse bøger og lade tiden flyve. Her er rare mennesker at snakke og filosofere sammen med en tidlig morgenstund eller en sen nattetime.

Vi vil meget gerne have dig med fra lørdag til lørdag, og hvis du spontant beslutter dig for at være med, så ring gerne i forvejen, da pladserne i teltene er begrænset.

Vi håber på at se dig!

De to igangsættere:
Bo: 28 28 06 86 – bolyremark@gmail.com
Henrik: 51 96 12 69 – h-ma@live.dk


Kontakt person : Bo
bolyremark(æ)gmail.com
telefon: 28 28 06 86
Kontakt person : Malene & Jens
malenehegnelt(æ)gmail.com
telefon: 41 53 20 17

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background