Uge 30 Krop, Leg og Kreativitet

Uge 30   lørdag den 23/7 2022 - lørdag den 30/7 2022

Uge 30 er en skøn ferieuge med mange aktivitetsmuligheder og oplevelser for alle aldersgrupper.

Igangsætterne står bl.a. for tidlig rytmik og lege for de små, morgengymnastik, krea-værksted, intui-massage, boldspil og fælles lege. – Og du må meget gerne føre dine ideer ud i livet og få andre med.

Er du en af dem, der har små børn, som står op sammen med hønsene, tilbyder vi havregrød og rytmik samt lege for de små tidligt på formiddagen. Er du en af de voksne, der godt kan lide at sove længe, men godt kan lide morgengymnastik, er dette en mulighed nede ved vandet senere på formiddagen. Hver eftermiddag i skyggen af lejrens Mirabelletræ deles Intui-massage mellem de deltagende. En indfølende, rolig, dybdegående og heel’ende massageform alle kan lære at give og få.

Desuden kan du i løbet af ugen forkæle dig selv eller en anden med bodypeeling af salt- og urteblandinger eller tage med på muddertour og få babyhud på ny. Du kan også komme på opdagelsestur på øen og finde spiselige planter og ting i naturen til at male på eller plukke blomster og lave en blomsterkrans.

I løbet af ugen vil der være forskellige idrætsaktiviteter og lege, du kan melde dig til, hvis du har lyst det. Dette kan være bordtennisturnering, fodboldkamp, rundbold, femkamp mm.

Om aftenen vil der være solfaldsture, brætspil, sang og hygge omkring bålet – så medbring endelig egne musikinstrumenter!

Vi går op i at holde lejren ren og ryddelig, spise god og sund mad og have sjove dage, hvor alle løfter i flok. Men det er først og fremmest ferie, hvor lysten styrer værket, så vi skal også dase og nyde sommeren sammen i den smukke natur og med det dejlige lejr- og strandliv, som Vejlø byder på.

Du kan hoppe i vandet fra badebroen, fange krabber, sejle med kano og kajak, studere fugle og køer, lege og læse bøger og lade tiden flyve. Her er rare mennesker at snakke og filosofere sammen med en tidlig morgenstund eller en sen nattetime.

Vi vil meget gerne have dig med fra lørdag til lørdag, og hvis du spontant beslutter dig for at være med, så ring i forvejen, da pladserne i teltene er begrænset.

Igangsætterne
Bo Hansted og Randi BC


Kontakt person : Bo
bolyremark(æ)gmail.com
telefon: 28 28 06 86

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background