Hyg dig


Ølejren er startet (og salg fra webside er slut), hvis du ønsker at deltage: ring til kontaktperson og om der er pladser
Uge 28   lørdag den 6/7 2024 - lørdag den 13/7 2024

På HYG DIG efotor der et køleskab i spiseteltet, et fælleskab i fokus og et alt-muligt-skab i det ene markhjørne. Her skabes med andre ord mange størrelser – dog ikke hundegalskab – så kom glad og skab dig en god uge med andet godtfolk. Det er fjerde år, SKAB DIG skabes, og ugen kan dermed siges at være en lille tradition. Traditionen er, at du som deltager har rig mulighed for at byde ind med aktiviteter eller ideer til aktiviteter: improvisationslege, teatersport, ordspil, rollespil, boldspil, spillopper, billedkunst, yogaspræl, musik, sang og dårlig humor. Kort sagt: Kom og skab dig.

Som noget nyt i år har vi en jæger-samler-dag, hvor naturens resurser udforskes og udgør en del af maden denne dag. Der vil også være andre workshops – hvilke er endnu i spil. Alle opfordres til at troppe op med idéer og gåpåmod; ø-lejr handler om kreativitet i alle afskygninger. Du må meget gerne kontakte den igangsætteransvarlige – Jeppe B. Christensen – hvis du har en aktivitet på forhånd.

Fællesskabet er i højsædet og helt nede på jorden, og vi laver ofte omfattende fælleslege for større børn og voksne, ligesom der vil være lege og aktiviteter for de mindre børn, fx ansigtsmaling og skattejagt. Det står selvfølgelig den enkelte frit for, hvor meget man ønsker at deltage i legene.

Til de dovne eftermiddage vil der være kort- og brætspil, både af den kreative salgs – fx Dixie – og mere strategiske spil som Seven Wonders. Hvis man kommer til kort i sådafoto1n en stund er det fotoikke nødvendigvis en skidt ting.

Men hvorfor al denne leg og improvisation?

På ø-lejr er el og det moderne samfunds luksus fraværende. Ø-lejr er på den måde en invitation til nærvær; rummelige samværsformer og underholdning kommer til overfladen på det lille marklod ned til vandet. Vi skaber noget særlig med samværet, musikken, sangen, legene, kreativiteten og ferien i det hele taget. En værdifuld skabelsesberetning sker hvert år, om man så må sige. Og det må man godt.

Alle kan være med.

Vi har alle potentialet til skabe noget stort, sjovt, rørende og fantastisk. Sammen og hver for sig. Den er god nok, alle kan bidrage med noget – derfor er skaberne også i alle aldersgrupper, familier, singler og andre formationer. Medbring gerne musikinstrumenter, spil og andet halløj (dog ikke fyrværkeri og stjålne knallerter).

 

Billetter til årets lejre


Regnskabsansvarlig: : Jacob V. Nissen
jvnissen(æ)hotmail.com


Igangsætter : Jacob V. Nissen
jvnissen(æ)hotmail.com

Facebook Lyø uge 28