Rytmiske Musik på Lyø ø-lejr

Uge 29   lørdag den 13/7 2024 - lørdag den 20/7 2024

Billetter til årets lejre

Når rockens rytmik ruller poppens pangfarver med reggaens rammende fællesskab; når der tændes op for fællessang med GASolin og gode sange, ja, så er det, at du befinder dig i hjertet af Den Rytmiske Uge på Lyø ø-lejr.

Den Rytmiske Uge præges af det musiske gennem vekslende workshops, spontane samspil og farverige fællessange. På alle niveauer, på alle tider af døgnet. Der er arrangerede workshops, men som deltager kan man også byde ind med en workshop – det være sig i kor, rytmik, blæs, strenge, dans eller andet kreativt og muligt. De forskellige workshops er til for at inspirere, mens de mange spontane samspil nok er dem, der skal ses som den røde tråd; glæden ved at skabe, glæden ved at byde ind og glæden ved at hægte sig på. Set på den måde, er den rytmiske periode én stor workshop. Også selv om du måske slet ikke spiller musik.

Den Rytmiske Uge – under Lyøs himmelstrøg – er både afholdte traditioner og konstruktive fornyelser med hårene. Vi har et melodigrandprix, vi har en fodboldkamp mod de lokale, vi har alle former for spil, med og uden bold. Mulighederne er mange, og nye initiativer kan altid tages.

Kom og vær med til at skabe en aktivafslappet adspredelse af en ferie i et samlingernes univers. Kald det livspoetisk patchwork, kald det hvad du vil: Det er unikt, og det skal opleves.

Billetter til årets lejre


Kontakt person : Roland Erbs
rytmisk.lyoe(æ)gmail.com


Hjemmeside Lyø uge 29 https://rytmiskuge.dk/

 

Slide background
Slide background