Musik, Kor og Dans

Uge 31   lørdag den 30/7 2022 - lørdag den 6/8 2022

Vi har nu åbnet for salg af billetter til de forskellige lejre på Lyø.
Betalingsportalen findes her:

https://lyotickets.mpjsoft.dk/home/ticket

I år (2022) ses vi i uge 31, dvs. vores uge starter lørdag d. 31. juli (kl. 12.00).

Salget af billetter starter på ticketmaster 1. marts kl 12.00

Vi mødes for at spille musik, danse og synge melodier fra hele Balkanområdet.
Du behøver ikke at kende noget til genren, bare du har lyst og er nysgerrig efter at møde folkemusik fra balkanområdet. Glæd dig til skæve rytmer og nyd en ferie ved vandet.

Spiller du selv, så husk at tage dit instrument med, uanset om du er øvet eller nybegynder. Elsker du at danse, så har du mulighed for at prøve kædedansene, både de nemme og de lidt mere udfordrende. Alle dage vil der også være mulighed for at synge i kor.
Men det bedste er, at alt hænger sammen; da lejren er uden strøm, spiller musikerne op til dans og nogle melodier synges, danses og spilles til.

Nogle af os har været med mange år, andre kommer ny til. Alderen er en god blanding og der er plads til alle. Hver dag vil der blive igangsætning af sammenspil, dans og kor, og om aftenen samles vi til fælles aktiviteter.

Du får mest ud af lejren og fællesskabet ved at deltage fra starten og hele ugen, men du skal binde dig til minimum tre dage.

Husk at ø-lejr livet er tæt på naturen og uden strøm, men du kan lade din mobil op hos købmanden.

Noder fra foregående år kan findes på facebookgruppen under menuen Filer:

Lyø verdensmusik uge 28kor

Noder, Tekster samt musikindspilninger til årets Balkanuge finder du her:
Balkanugen 2019

Se også noderne her

Hver dag vil der være dans, kor og orkester, og om aftenen samles vi til fælles aktiviteter og hygge.  Tirsdag spiller og danser vi i Lyø By og fredag aften holder vi det store afskedsbal. Dagene bliver tilrettelagt således, at du kan nå at være med til alle aktiviteter – HVIS du orker!

Alle instrumenter er velkomne. Der vil være noder til det meste. Udover den planlagte igangsætning vil det være oplagt at jamme og udveksle med hinanden.

Der plejer at være en fin aldersspredning på denne lejr. Der er ikke planlagt aktiviteter særligt for børn, men initiativer hilses velkommen. Hvis interessen er der, kan der blive lidt instruktion særligt for børn.

Og så er det selvfølgelig ølejr med alt hvad det indebærer af ferie, afslapning, praktiske opgaver med fx. madlavning, smuk natur og hygge med hinanden.

 


Kontakt person : Silke Lorenzen
silkelorenzen(æ)gmail.com


Kor : Robin
Kor og Orkester : Mette
Dans : Silke