Nordisk periode

Uge 30   onsdag den 20/7 2022 - lørdag den 30/7 2022
Musik skabes af glæde
Dans og musik hører sammen
Vi har meget mere end spillemandsmusik

Vi har nu åbnet for salg af billetter til de forskellige lejre på Lyø.
Betalingsportalen findes her:

https://lyotickets.mpjsoft.dk/home/ticket

De nordiske uger på Lyø er musikalske ø-lejre både for musik-udøvende og musik-nydende. Vi fokuserer på gode oplevelser af fællesskab med musikken og naturen. Spiller du et instrument, eller er du bare glad for musik, så kom og vær med.
Der vil være igangsætning udi det musikalske både for dig, der er begynder på dit instrument og dig, der er lidt mere øvet. Medbring dit eget unplugged instrument og bliv inspireret, lær nyt, eller vis os, hvad du er god til. Violin, guitar, harmonika, fløjte, ukulele, eller (fyld selv ind/ud) – og du kan være med til at spille op til dans om aftenen, hvis du vil.

 

 

 

 

Ugen er præget af jams og fællessang til musikledsagelse, og vi holdertraditionerne i hævd med sanglege og eventyr for børn og barnlige sjæle. Vi bager kager, synger solen ned og tænder bål i de lyse sommernætter.

 

 

 

 

Dansen kan du lære, eller blive bedre til, i løbet af dagen og den udøves under friere former til dansebal, når solen er gået ned. Husk dine dansesko.
Alderssammensætningen på ugen fordeler sig normalt jævnt over generationerne fra nyfødt til pensionsalderen, så der vil være noget og nogen for enhver, samt mulighed for samvær og sammenspil på tværs af generationerne.
Praktisk information: I år er der to nordiske uger med foreløbig det samme tema og indhold. Igangsætning vil være på plads, når perioderne starter. Der sælges kun hele perioder – onsdag til lørdag.


Kontakt person : Lærke Mørk Rossen
moerkrossen(æ)gmail.com


Facebook Lyø uge 30

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background