Lyø

Lyø-ølejr 2021

Kære Ø-lejrfolk

I Lyø-gruppen er vi håbefulde og regner med, at pandemien når at komme nok under kontrol inden sommer til, at vi kan afholde sommerens lejre i en form, der minder om den vi kender og savner. Meget vil blive anderledes i år, end det plejer at være, og det starter allerede med tilmeldingen. I første omgang vil vi sælge 45 billetter til hver uge, da vi arbejder ud fra et formodet forsamlingsloft på 50. Såfremt forsamlingsloftet bliver hævet, vil vi naturligvis sælge flere billetter.

Nederst i dette opslag kan du læse mere om de vilkår og forhold på selve lejren, som vil blive anderledes i år, end du kender dem fra tidligere. Læs gerne det hele 😊

Således bliver tilmeldingsproceduren:

1. Med start kl 12.00 mandag d. 1 marts kan du sende en mail til olejrlyo@gmail.com og skrive, hvilken uge du ønsker at melde til samt navn og alder på alle, der skal tilmeldes. Der kan kun tilmeldes til hele uger.

2. Du vil indenfor 7 dage modtage en bekræftelse på din tilmelding og et mobilepaynummer, hvor du skal mobilepay’e det fulde beløb. Vær opmærksom på betalingsfristen og husk at skrive dit fulde navn i beskedfeltet. Hvis du ikke har mobilepay, er der mulighed for bankoverførsel.

3. Du får indenfor 7 dage en bekræftelse på din betaling, og først da er din(e) plads(er) sikret.

Det er en selvfølge, at vi behandler de indkomne mails i den rækkefølge, vi modtager dem, og vi lover at arbejde så hurtigt, vi kan.

Vi er klar over, at denne tilmeldingsprocedure er noget mere bøvlet, end I er vant til (også for os!), men det er den eneste måde, vi kan sikre den fleksibilitet, vi har brug for for at kunne planlægge og afvikle lejre uden på forhånd at kende sommerens restriktioner og begrænsninger.

Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed, så vi sammen kan få det til at lykkes.

På Lyø-gruppens vegne,

Louise.

Herunder kan du (igen) se, hvilke uger, vi planlægger til sommer. Som altid skifter vi lejr om lørdagen:

Uge 25, 19-26/6: Forlejr

Uge 26, 26/6-3/7: Dansk Spillemandsmusik og Pileflet

Uge 27, 3/7-10/7: Hyg dig

Uge 28, 10/7-17/7: Rytmisk

Uge 29, 17/7-24/7: Nordisk

Uge 30, 24/7-31/7: Nordisk

Uge 31, 31/7-6/8: Balkan

Efterlejr: fra fredag i uge 31, dvs d. 6/8-8/8

Corona-restriktioner for Lyø ølejr 2021

Lyø ølejr skal i år afholde lejr på en anden måde:

Hver uge vil blive betragtet som hver sin lukkede ”boble”, og man skal derfor tjekkes ind ved indgangen, før man får adgang til lejren.

Deltagelse på en lejr forudsætter at man er symptomfri og har et gyldigt coronapas ved lejrens start. Børn under 12 år behøver ikke været testet men skal selvfølgelig være symptomfri.

Der vil ikke være offentlig adgang til lejren.

Der vil ikke være adgang for gæster.

Medbring eget sovetelt. Der vil i år ikke blive stillet fælles sovetelte til rådighed.

Man er velkommen fra start-lørdagen kl. 14.00, og lejren skal være forladt på slut-lørdagen senest kl. 12.00 (vi gør rent i 2 timer).

Hvis de til den tid anviste hygiejne- og smittebegrænsningsregler ikke respekteres, vil vi forbeholde os retten til at sende folk hjem.

Skulle du blive syg eller have symptomer på Corona, skal du blive hjemme og kontakte ugens regnskabsfører. Så får du naturligvis din billet refunderet.

 


Lyø – Musik for alle

Lyø er en perle i det sydfynske øhav. Med sin bakkede natur, særegen og traditionsrige historie byder Lyø dig velkommen ca. 40 minutter efter, du har taget færgen fra Fåborg.
Ø-lejren ligger på den sydligste del af øen, fredeligt isoleret i en frodig natur med udsigt og direkte adgang til havet. Den byder på et fællesskab fyldt med traditioner og fornyelse.
Med emneuger i det musikalske er det ferieform, der opfordrer til musikalitet, kreativitet og afslapning. Medbring endelig akustiske instrumenter (der er ingen strøm). De forskellige musiktemaer understøttes med forskellige former for inspiration og igangsætning, men det er din aktive indsats, der er med til at skabe oplevelserne – musikalsk, medmenneskeligt og socialt.

Dansetelt

Vi har et dansetelt, et stort køkkentelt med alt udstyr til madlavning og spisning, sovetelte, badefaciliteter, sauna, bålplads, svedehytte, volleyball og andet. Det praktiske er vi fælles om. Al mad, indkøb, opvask, rengøring og andet sker kun ved fælles hjælp i en natur, som opfordrer til omtanke.

 

Glæd dig

Glæd dig til havbad, solbad, brusebad og vær med til at synge solen ned, så stjernerne stille kan stige – til nydelse for beskueren – og senere trække solen op til endnu en dag med glade toner fra den musikalske, såvel som den, der blot nyder at lytte og være til. Og slappe af, bare slappe af!

Praktisk Lejren råder over et antal fælles sovetelte på selve lejrpladsen. På lejrpladsen og den tilstødende eng har du mulighed for at slå dit eget telt op.

 

 • Lejren ligger ca. 40 minutters gang fra færgen. Du kan køre dertil i din bil, eller følges til fods med de andre deltagere, der kommer med færgen. (Pitstop ved købmanden ca. halvvejs, hvis du har lyst).
 • Har du brug for transport af bagage til lejren, kan du ringe i til regnskabsføreren (se din uge), og vi vil hjælpe med dette.
 • Husdyr og hunde (undtaget tøjbamser og sovedyr) er ikke tilladt på en ølejr.
 • Unge/børn under 18 år skal have en forælder eller værge/ansvarlig voksen over 18 år på lejren.
 • Studerende over 25 år kan ansøge Lyø-gruppen om nedsættelse af lejrdøgnsprisen mod forevisning af gyldigt studiekort.
 • Tilmelding kan ske gennem BILLETnet, Se ovenfor, eller efter aftale med de respektive ugers kontaktpersoner.
 • Købes billetten ikke på BILLETnet, er der et administrationsgebyr på 30 kr.
 • Kommer du uanmeldt, risikerer du, at der ikke er plads.  se ovenfor
 • For at opnå kontinuitet i forhold til ugernes emner og sociale liv, kan tilmelding på lejren kun ske for mindst 3 døgn.
 • Der vil være en parkeringsafgift på 100 kr. for medbragte motorkøretøjer.
 • Har du spørgsmål vedr. de enkelte uger, skal du kontakte den pågældende uges kontaktperson.

 

Følg Lyø Ø-lejr på: www.lyoe-oelejr.dk og www.facebook.com/groups/8629475675/

Kontaktpersoner for hele lejren: Tom Mørk, tom.moerk(at)gmail.com

Lejradresse
Lyø ølejr
Lyø
5600 Faaborg
Lejrtelefon: 61 79 80 17
Kontakt
Kontaktperson: Tom Mørk 60 93 44 94
Spørgsmål om de enkelte uger stilles til ugens kontaktpersoner

Hjemmeside for Lyø ølejr
Facebookside for Lyø ølejr
Færgeplan
Oplysninger om Lyø
Rutevejledning