Lyø

Lyø-ølejr 2023
Lyø er en perle i det sydfynske øhav. Med sin bakkede natur, særegen kultur og traditionsrige historie byder Lyø dig velkommen ca. 40 minutter efter, du har taget færgen fra Fåborg.
Ø-lejren ligger på den sydligste del af øen, fredeligt isoleret i en frodig natur med udsigt og direkte adgang til havet. Den byder på et fællesskab fyldt med traditioner og fornyelse.
Med emneuger i det musikalske er det ferieform, der opfordrer til musikalitet, kreativitet og afslapning. Medbring endelig akustiske instrumenter (der er ingen strøm). De forskellige musiktemaer understøttes med forskellige former for inspiration og igangsætning, men det er din aktive indsats, der er med til at skabe oplevelserne – musikalsk, medmenneskeligt og socialt.
Vi har et dansetelt, et stort køkkentelt med alt udstyr til madlavning og spisning, sovetelte, badefaciliteter, sauna, bålplads, svedehytte, volleyball og andet. Det praktiske er vi fælles om. Al mad, indkøb, opvask, rengøring og andet sker kun ved fælles hjælp i en natur, som opfordrer til omtanke. Glæd dig til havbad, solbad, brusebad og vær med til at synge solen ned, så stjernerne stille kan stige – til nydelse for beskueren – og senere trække solen op til endnu en dag med glade toner fra den musikalske, såvel som den, der blot nyder at lytte og være til. Og slappe af, bare slappe af!Lyø lejren er ejet og bliver arrangeret af “Foreningen Lyø-ølejr”

 

 


Lyø – Musik for alle

Lyø er en perle i det sydfynske øhav. Med sin bakkede natur, særegen og traditionsrige historie byder Lyø dig velkommen ca. 40 minutter efter, du har taget færgen fra Fåborg.
Ø-lejren ligger på den sydligste del af øen, fredeligt isoleret i en frodig natur med udsigt og direkte adgang til havet. Den byder på et fællesskab fyldt med traditioner og fornyelse.
Med emneuger i det musikalske er det ferieform, der opfordrer til musikalitet, kreativitet og afslapning. Medbring endelig akustiske instrumenter (der er ingen strøm). De forskellige musiktemaer understøttes med forskellige former for inspiration og igangsætning, men det er din aktive indsats, der er med til at skabe oplevelserne – musikalsk, medmenneskeligt og socialt.

Dansetelt

Vi har et dansetelt, et stort køkkentelt med alt udstyr til madlavning og spisning, sovetelte, badefaciliteter, sauna, bålplads, svedehytte, volleyball og andet. Det praktiske er vi fælles om. Al mad, indkøb, opvask, rengøring og andet sker kun ved fælles hjælp i en natur, som opfordrer til omtanke.

 

Glæd dig

Glæd dig til havbad, solbad, brusebad og vær med til at synge solen ned, så stjernerne stille kan stige – til nydelse for beskueren – og senere trække solen op til endnu en dag med glade toner fra den musikalske, såvel som den, der blot nyder at lytte og være til. Og slappe af, bare slappe af!

Praktisk Lejren råder over et antal fælles sovetelte på selve lejrpladsen. På lejrpladsen og den tilstødende eng har du mulighed for at slå dit eget telt op.

 

  • Lejren ligger ca. 40 minutters gang fra færgen. Du kan køre dertil i din bil, eller følges til fods med de andre deltagere, der kommer med færgen. (Pitstop ved købmanden ca. halvvejs, hvis du har lyst).
  • Har du brug for transport af bagage til lejren, kan du ringe i til regnskabsføreren (se din uge), og vi vil hjælpe med dette.
  • Husdyr og hunde (undtaget tøjbamser og sovedyr) er ikke tilladt på en ølejr.
  • Unge/børn under 18 år skal have en forælder eller værge/ansvarlig voksen over 18 år på lejren.
  • Studerende over 25 år kan ansøge Lyø-gruppen om nedsættelse af lejrdøgnsprisen mod forevisning af gyldigt studiekort.
  • Tilmelding  Se ovenfor, eller efter aftale med de respektive ugers kontaktpersoner.
  • For at opnå kontinuitet i forhold til ugernes emner og sociale liv, kan tilmelding på lejren kun ske for mindst 3 døgn.
  • Der vil være en parkeringsafgift på 100 kr. for medbragte motorkøretøjer.
  • Har du spørgsmål vedr. de enkelte uger, skal du kontakte den pågældende uges kontaktperson.

 

Følg Lyø Ø-lejr på: www.lyoe-oelejr.dk og www.facebook.com/groups/8629475675/

Kontaktpersoner for hele lejren: Mads Peter Jensen, mads.peter.jensen(at)get2net.dk

Lejradresse
Lyø ølejr
Lyø
5600 Faaborg
Lejrtelefon: 61 79 80 17
Kontakt
Kontaktperson: Mads Peter Jensen 40862933
Spørgsmål om de enkelte uger stilles til ugens kontaktpersoner

Hjemmeside for Lyø ølejr
Facebookside for Lyø ølejr
Færgeplan
Oplysninger om Lyø
Rutevejledning