Vågn op og kom tilstede - i et autentisk tantrisk møde med dig selv og andre

Uge 27   lørdag den 3/7 2021 - lørdag den 10/7 2021
Bliv en bedre ven, kæreste, kollega og tantra-partner

Drømmer du om at udvide din kropslige og mentale bevidsthed? Lytte til kroppens healende kraft? Lettere kunne mærke dine grænser i mødet med dig selv og andre? Få større bevidsthed i dine relationer til din partner, venner og familie?

Vi går på opdagelse i den bevidste livspraksis gennem meditation, åndedræt, berøring, massage, bevægelse samt udvider den kropslige bevidsthed, dyrker det stille sind, åbner hjertet, giver os hen til transformationsprocessen og det bevidste nærvær.

Bevidst nærvær

begynder med dig selv. Først må du se dig selv med kærlige øjne. Hvad er dit nej lige nu og her, hvor er din grænse? Kan du give udtryk for det overfor dig selv og stå ved det i mødet med andre uden vrede eller undskyldninger, bare ærligt? Hvad er dit sande ja lige nu, hvad trænger du til i dette nu? Først da er du nærværende og autentisk.

Tantra

er vejen til at træde ind i den universale bevidsthed og indeholder bevidst vejrtrækning, koncentration på forskellige centre i kroppen, ikke dualistisk bevidsthed, visualiseringer og at betragte livet gennem hver af sanserne. Nogle øvelser, der hører under tantra, kan foregå med en partner i forening og er absolut forbundet med nydelse, men tantraens egentlige mål er at blive oplyst ved at åbne for bevidstheden. Nogle tantriske koncentrationsøvelser, med kroppen som redskab, er healingmassage og bevidste nærværsøvelser.

 

 

 

Indhold

Hver dag introduceres du til nye dele af healingmassage og nærværsøvelser.

Healingmassage

er en blid og dybdevirkende helkropsmassage, hvor formålet er at (gen)skabe kontakten mellem krop og sind. Gennem healingmassagen lærer du at lytte til kroppens subtile udtryk, tolke dens sprog og udforske nærværets healende kraft. Hvile trygt i accept af det der sker i dig og give dig hen til transformationsprocessen. Tage på opdagelse i gemte/glemte oplevelser, der er lagret i kroppen og forløse forældede begrænsninger for at være autentiske dig.

 

 

 

Merit

Hvis du deltager i hele igangsætningen af healingmassagen vil du kunne få merit for ’Grundkursus i healingmassage’ hos Skolen for Krop og Psykologi. Dermed kan du gå videre til fortsætterkurserne på den 1 årige uddannelse som ’Afspændingsmassør’ hos Skolen for Krop og Psykologi

Frivillighed

Alle øvelser er frivillige. Etik og din tryghed er grundlaget for alle øvelserne.

Etik 

Hvis du ønsker at anvende ugen til sexuelle møder under igangsætningen, er det ikke denne uge du skal deltage på. Fuld nøgenhed vil ikke forekomme i den planlagte igangsætning. Hvis vi finder at de etiske grænser for ugen bliver overskredet, forbeholder vi os retten til at afbryde vedkommendes ophold. Hvis du derimod ønsker en tryg ramme for din opdagelsesrejse, hvor vi følger dig gennem hele processen, og hvor der er fælles etiske og kommunikative retningslinjer, er det den helt rigtige uge for dig.

Medbring

Massagen foregår på madrasser på gulvet eller på brikse. Du kan deltage uden at have kendskab til ugens tema og metoder. Medbring to gamle lagener og et mindre håndklæde til selve massagen. Vi sørger for håndsprit.

Udviklingsrejse

Vi anbefaler, at du deltager i hele forløbet, da det er en dyb indre udviklingsrejse. Vi glæder os til at følge dig og lære dig at kende.

 

Igangsættere

Joachim 

Uddannet Healingmassør (RAB), Samtaleterapeut (RAB), Tantra terapeut, Kognitiv Psykoterapeut, Hypnoterapeut (NGH), Cand.Scient. i naturvidenskab og Bach.Psych. 15 års undervisnings- og terapeut erfaring i healingmassage, adfærdsændring og par tantra. Skoleleder, Skolen for Krop og Psykologi https://www.facebook.com/kropogaand101/

Sagt om Joachim: “Joachim Holten er en meget kompetent og dygtig underviser af healingsmassage. Joachim skaber et rum af tryghed og hjertevarme, hvor alt bliver mødt med kærlighed og nærvær. Joachim udviser høj etik og stor respekt for den enkelte, og han lever fuldt ud op til sine egne ord – ”He Walks The Talk!”

Medigangsætter: Vacant.

 

Ugeregnskabsfører og Madigangsætter: Niels Vilhelmsen. M: 30255079. E-mail:nielsvilhelmsen@live.dk

Maden er vegetarisk. Ugen er alkoholfri.

Hold dig løbende orienteret om uge 29, 2021, ugens nyheder, samkørsel på: https://www.facebook.com/groups/262448398930411 

Se mere om selve Græsrodsgården ølejren på: www.oelejr.dk/forside/graesrodsgaarden/

 


Kontakt person : Joachim Holten
Kontakt person : Niels Vilhelmsen
nielsvilhelmsen(æ)live.dk


Igangsætter : Joachim Holten
joachim.holten.palvig(æ)gmail.com
telefon: 23201412
Igangsætter : Niels Vilhelmsen
nielsvilhelmsen(æ)live.dk
telefon: 30255079
Facebook Græsrodsgården uge 27

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background