Vågn op og kom tilstede - i et autentisk tantrisk møde med dig selv og andre

Uge 27   lørdag den 3/7 2021 - lørdag den 10/7 2021
Bliv en bedre ven, kæreste, kollega og partner

Drømmer du om at udvide din kropslige og mentale bevidsthed? Lytte til kroppens healende kraft? Lettere kunne mærke dine grænser i mødet med dig selv og andre? Få større bevidsthed i dine relationer til din partner, venner og familie?

Vi går på opdagelse i den bevidste livspraksis gennem meditation, åndedræt, berøring, massage, bevægelse samt udvider den kropslige bevidsthed, dyrker det stille sind, åbner hjertet, giver os hen til transformationsprocessen og det bevidste nærvær.

Bevidst nærvær

begynder med dig selv. Først må du se dig selv med kærlige øjne. Hvad er dit nej lige nu og her, hvor er din grænse? Kan du give udtryk for det overfor dig selv og stå ved det i mødet med andre uden vrede eller undskyldninger, bare ærligt? Hvad er dit sande ja lige nu, hvad trænger du til i dette nu? Først da er du nærværende og autentisk.

 

Bevidst nærvær er vejen til at træde ind i den universale bevidsthed og indeholder bevidst vejrtrækning, koncentration på forskellige centre i kroppen, ikke dualistisk bevidsthed, visualiseringer og at betragte livet gennem hver af sanserne. Nogle øvelser, kan foregå med en partner i forening og er absolut forbundet med nydelse, men det egentlige mål er at blive oplyst ved at åbne for bevidstheden. Nogle bevidst koncentrationsøvelser, med kroppen som redskab, er bevidst afspændingsmassage og bevidste nærværsøvelser.

 

 

 

Indhold

Hver dag introduceres du til nye dele af bevidst massage og nærværsøvelser.

Bevidst massage

er en blid og dybdevirkende helkropsmassage, hvor formålet er at (gen)skabe kontakten mellem krop og sind. Gennem den bevidste massage lærer du at lytte til kroppens subtile udtryk, tolke dens sprog og udforske nærværets forløsende kraft. Hvile trygt i accept af det der sker i dig og give dig hen til transformationsprocessen. Tage på opdagelse i gemte/glemte oplevelser, der er lagret i kroppen og forløse forældede begrænsninger for at være autentiske dig.

 

 

 

Merit

Hvis du deltager i hele igangsætningen af healingmassagen vil du kunne få merit for ’Grundkursus i Afspændingsmassage’ hos Skolen for Krop og Psykologi. Dermed kan du gå videre til fortsætterkurserne på den 1 årige uddannelse som ’Afspændingsmassør’ hos Skolen for Krop og Psykologi.

Frivillighed

Alle øvelser er frivillige. Etik og din tryghed er grundlaget for alle øvelserne.

Etik 

Hvis du ønsker at anvende ugen til sexuelle møder under igangsætningen, er det ikke denne uge du skal deltage på. Fuld nøgenhed vil ikke forekomme i den planlagte igangsætning. Hvis vi finder at de etiske grænser for ugen bliver overskredet, forbeholder vi os retten til at afbryde vedkommendes ophold. Hvis du derimod ønsker en tryg ramme for din opdagelsesrejse, hvor vi følger dig gennem hele processen, og hvor der er fælles etiske og kommunikative retningslinjer, er det den helt rigtige uge for dig.

Medbring

Massagen foregår på madrasser på gulvet eller på brikse. Du kan deltage uden at have kendskab til ugens tema og metoder. Medbring to gamle lagener og et mindre håndklæde til selve massagen. Vi sørger for håndsprit.

Udviklingsrejse

Vi anbefaler, at du deltager i hele forløbet, da det er en dyb indre udviklingsrejse. Vi glæder os til at følge dig og lære dig at kende.

 

Igangsættere

Joachim

Født 1973 og uddannet Healingmassør (RAB), Samtaleterapeut (RAB), Kognitiv Psykoterapeupi. 15 års undervisnings- og terapeut erfaring i healingmassage, adfærdsændring og parøvelser. Skoleleder, Skolen for Krop og Psykologi https://www.facebook.com/kropogaand101/

Sagt om Joachim: “Joachim er en meget kompetent og dygtig underviser af healingsmassage. Joachim skaber et rum af tryghed og hjertevarme, hvor alt bliver mødt med kærlighed og nærvær. Joachim udviser høj etik og stor respekt for den enkelte, og han lever fuldt ud op til sine egne ord – ”He Walks The Talk!”

Anne Soelberg

Født 1967 og uddannet psykolog. Efteruddannet indenfor kropsterapi, mindfulness, bodyfulness, dans og energiarbejde. Jeg har altid været optaget af kroppens samspil med sjælen. Stedet før sproget og tanken. Det betyder, at jeg i over 27 år har arbejdet med kroppens mange udtryk gennem yoga, dans, bevægelse, meditation og energiarbejde. Jeg er uddannet kropsterapeut og bruger dette i min praksis. Samtidig er jeg spirituel. For mig er det spirituelle det sanselige. Så jeg vil bevæge, røre, rumme og ruske. Vi skal kunne betræde mange rum i os selv. Det gør vi gennem kroppens evne til at bevæge sig, blive bevæget og mere end noget sanse. Os selv, verden og andre. Jeg har faciliteret menneskers forening med det kropslige felt i over 20 år. Du kan læse om soulfulness som en del af min praksis her https://psykologannesoelberg.dk/soulfulness-and-dance

 

 

Ugeregnskabsfører og Madigangsætter:

Niels Vilhelmsen. M: 30255079. E-mail:nielsvilhelmsen@live.dk

Maden er vegetarisk. Ugen er alkoholfri. Ankomst lørdag mellem kl. 12.00-12.30.

Hold dig løbende orienteret om uge 29, 2021, ugens nyheder, samkørsel på: https://www.facebook.com/groups/262448398930411 

Se mere om selve Græsrodsgården ølejren på: www.oelejr.dk/forside/graesrodsgaarden/

 


Kontakt person : Joachim
Kontakt person : Anne Soelberg
Kontakt person : Niels Vilhelmsen
nielsvilhelmsen(æ)live.dk


Igangsætter : Joachim telefon: 23201412
Igangsætter : Anne Soelberg
Psykologklinikken(æ)live.dk

Igangsætter : Niels Vilhelmsen
nielsvilhelmsen(æ)live.dk
telefon: 30255079
Facebook Græsrodsgården uge 27

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background