Systemiske Konstellationer, Kunst Terapi og Landsby Legen

Uge 29   lørdag den 13/7 2024 - lørdag den 20/7 2024

Systemiske Konstellationer

Velkommen til en uge i kærlighedens tegn.

Lær dit oprindelige sjælsudtryk at kende gennem systemiske konstellationer og få bedre kommunikation med din sjæl!

Giv slip på blokeringer som hindrer dig i at leve frit som den du egentlig er!

Facilitator: Grete Haugen innerconsult(a)gmail.com

 

Kunst Terapi i forbindelse med konstellationer

Gennem intuitiv tegning/maling arbejder vi ind i de processer, som også bearbejdes i de systemiske konstellationer. Det handler om at komme i kærlig kontakt med din sjæl og lade den komme til udtryk gennem symboler, former, farver og tekst.

Det kræver ingen særlige evner og handler ikke om at skabe stor kunst. Vi undersøger det, der gemmer sig i det ubevidste og processen er det, der driver os. Resultatet bliver ikke bedømt, vi understøtter hinanden, så det er trygt at åbne sig for hinandens symbolsprog og fortolkninger.

Facilitator: Sofiya Devi Amelìe Grüner 27 12 30 89 asofiyadevi(a)gmail.com

Landsby Legen

En fantasy landsby (fri for historiske betingelser) med alt fra høvding, kloge koner og krigere til topchefer, firmaspioner og en hofnar. Hver spiller får bygget en identitet op ved at lave legen sammen med de andre i deres gruppe, alle bestemmer selv hvordan deres figur udvikles i relation til de andres.

Man kan være vild eller blid, klog eller skør, alt efter egen lyst og egne grænser. Det er helt uforpligtende – hvis man har lyst til at være med uden de store armbevægelser, kan man også være en mere neutral figur. Personlige grænser respekteres og støttes, og man bliver aldrig presset til noget. Figuren (som personen skaber) kommer dog ud for lidt af hvert!

Facilitator: Sandy Andersen 28 43 00 01 sandyandersen(a)gmail.com

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background