Græsrodsgården

Ø-lejr med fast tag

Græsrodsgården – samvær du ikke vil hjem fra

Græsrodsgårdens ølejr foregår på Græsrodsgården, der til hverdag er et kreativt fritidskollektiv. Hver sommer forvandles Græsrodsgården til også at være en moderne ølejr med moderne komfort.

Græsrodsgården giver den perfekte ramme om hyggeligt samvær i en afslappet atmosfære indendørs som udendørs. Fx i hængekøjen imens du har udsigt over søen, ved fællessang omkring bålstedet, i svedehytten eller aftensmad i den gamle have under blodbøgen.

 

 

 

 

Er vejret ikke til det har vi mulighed for at hygge os indenfor i pejsestuen eller i salen.

 

 

 

 

Græsrodsgården er ølejren med almindelige toiletter, moderne køkken og varmt bad. Har du mere lyst til at bade i naturen, har du rig mulighed for det fra den lokale badebro i søen eller på ture til den nærliggende sandstrand.

 

 

 

 

På Græsrodsgårdens ølejr har du den unikke mulighed, at du kan vælge imellem at sove inde i fælles sovesale eller udendørs under æbletræerne i dit eget telt.

 

 

 

 

Ølejren ligger højt med udsigt til to søer hvor du har mulighed for at synge solen ned og opleve lyse nætter fra lejren.

 

 

 

 

 

Kom og bliv en del af et levende fællesskab med vedkommende samvær og få oplevelser for livet. Vi glæder os til at have dig med og til at lære dig at kende.

Praktisk Hvis ikke andet står i beskrivelsen af den enkelte uge, gælder dette;

Ankomst Lørdag kl. 14.00 står vi klar til at tage imod dig med åbne arme – med kram og nylavet kaffe.

Afrejse Lørdag kl. 12.00.

Adresse Græsrodsgården, Bregningevej 6, Bregninge, 4393 Eskebjerg.

Find vej Du kan finde rejsevejledning og yderligere information på www.graesrodsgaarden.dk eller www.rejseplanen.dk Offentlig transport kører lige til døren.

Billetter På Græsrodsgårdens ølejr uger kan du tilmelde dig hele uger (lørdag til lørdag). Enkelte uger kan være forkortet eller forlænget med en dag.

Lejrtelefon fastnet til kontoret: 59 29 15 27 (kun når der afholdes ølejr).
Græsrodsgårdens hjemmeside: www.graesrodsgaarden.dk

Kontakt til Græsrodsgården og Ølejrens planlægningsgruppe: Jeanette Kjøller, mobil (året rundt): 53 56 55 75.

Fællesskab Siden ølejrenes oprettelse i 1971 har formålet været at skabe rammerne for meningsfulde ferier for alle. For at så mange som muligt kan deltage, søger vi at holde billetprisen så lav som muligt. Det gør vi bl.a. ved at igangsætterne arbejder gratis og at vi i fællesskab deles om de praktiske gøremål som indkøb, madlavning, oprydning og småreparationer mm. på lejren. De fælles opgaver giver os rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende på nye måder.

 

Sæson 2021:

For at reducere sandsynligheden for at du bliver smittet med corona-virus har vi indført en række forventninger til dig som deltager i 2021:
  1. Hvis du som deltager har symptomer indenfor 48 timer før ølejrens start vil vi gerne at du ikke deltage på ølejren før symptomerne har været ophørt i mindst 48 timer. Du er velkommen til at få refundere din billet i den situation. Kontakt Jeanette Kjøller, mobil: 53 56 55 75.
  2. Som deltager SKAL du til at have et corona-pas med. et coronapas får du automatisk når du enten A) har haft corona, B) er blevet vaccineret eller C) har en negativ coronatest indenfor 48 timer. Hvis du ikke har et coronapas, vil du blive afvist.
  3. Hvis du som deltager får symptomer under dit ophold på ølejren, vil vi hjælpe dig med at holde dig isoleret og blive sendt til læge/hjem. I denne situation vil vi refundere din billet for de berørte dage.
  4. I fællesskab med de andre deltagere på din uge, skal vi etablere et corona-rengørings-hold, der ved passende interval afvasker alle steder, hvor vi som deltagere, ofte rør ved (alle knapper, håndtag, kroge, haner, bordkanter, dørkarme, overflader, stolesæder/rygge, bordkanter mm) med sæbe, i alle rum.
  5. Vi opstiller (85% vol.) ved alle toiletter, badeværelse, håndvaske, køkken og igangsætnings/undervisnings-sal.
  6. Vi har indkøbt flergangs-visirer til massageugen og indgår i nærværsøvelser mm. Desuden har vi indkøbt engangs-masker og -handsker til når du er med til at forberede mad til os alle.
  7. Vi glæder os til at se dig 🙂

Lejradresse
Græsrodsgården Bregningevej 6
Bregninge 4393 Eskebjerg
Lejrtelefon: 59 29 15 27
Kontakt
Kontaktperson: Jeanette Kjøller
Spørgsmål om de enkelte uger stilles til ugens kontaktpersoner

Hjemmeside for Græsrodsgården ølejr
Oplysninger om Græsrodsgården
Flere oplysninger om Græsrodsgården
Rutevejledning

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background